سالاد سزار مرغ یکی از انواع سالاد سزار است. طعم اصیل این سالاد محبوب که با مواد اولیه متفاوت تهیه می شود، به نحوه تهیه سس سزار بستگی دارد.
به گزارش جام جم آنلاین به نقل ستاره ،سالاد سزار مرغ یکی از سالادهای بسیار خوشمزه و پرطرفدار در سرتاسر جهان است. امروزه در اکثر رستورانها و فستفودهای کشورمان ایران نیز میتوان انواع سالاد سزار را با کمی دخل و تصرف در مواد اولیه و سسهای کموبیش متفاوت پیدا کرد.
مواد لازم سالاد سزار مرغ
500 گرم |
فیلهمرغ طعمدار شده |
500 گرم |
نان فرانسوی یا نان تست |
3 قاشق غذاخوری |
روغن زیتون |
1 حبه بزرگ |
سیر |
1/2 پیمانه |
پنیر پارمزان رنده شده |
1 عدد |
کاهو بزرگ |
به میزان لازم |
نمک و ففل سیاه |
طرر تهیه سالاد سزار مرغ
- مرحله اول؛ مزهدارکردن فیله مرغ است. برای مزهدارکردن فیله مرغ میتوانید از انواع ادویهجات دلخواه استفاده کنید. پیشنهاد ما استفاده از نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، کمی آویشن و روغن زیتون است. فیلهها را با مواد گفتهشده مزهدار نموده و کنار بگذارید.
- حالا نوبت آماده کردن کروتان است. به نانی که چندین مرتبه پخته شده و کاملا ترد و برشته شده باشد کروتان گفته میشود.
- برای تهیه کروتان، ابتدا باید دمای فر را بین 150 تا 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
- نان فرانسوی یا نان تست را به قطعات مکعبی کوچک خرد کنید.
- نانهای خردشده را کف سینی فر قرار داده و به مدت 5 دقیقه داخل فر قرار دهید تا برشته شوند.
- در همین زمان روغنزیتون، نمک و فلفل را به همراه یک حبه سیر لهشده داخل یک کاسه بزرگ ریخته و با هم مخلوط کنید.
- نانها را از فر خارج کرده و روغن زیتون مزدهدار شدهای که آماده کردید را روی نانها بمالید و آنها را تکان دهید تا روغن به خورد نانها برود.
- دوباره نانها را کف سینی فر چیده و برای 5 دقیقه دیگر داخل فر قرار دهید.
- بعد از 5 دقیقه نانها را از فر بیرون بیاورید، تکانداده و برای بار سوم این بار هم به مدت 5 دقیقه داخل فر بگذارید تا قهوهای طلایی شوند.
- در همین فاصله، فیله مرغهایی که با ادویهجات دلخواه مزه دار کردهاید را نیز داخل فر قرار دهید تا گریل شوند.
- میتوانید برای سرو سالاد سزار مرغ، برگهای کوچک مغز کاهو را جدا کرده و به صورت درسته کف ظرف بچپینید یا اینکه آنها را خرد کرده و داخل یک کاسه بزرگ بریزید.
- فیلههای گریل شده را از فر درآورده و برش بزنید.
- فیلهها را روی کاهوها بریزید و با نیمی از پنیر پارمزان رندهشده و تکههای کروتان ترکیب کنید.
- سس سزار را با قاشق روی سالاد ریخته و با مابقی پنیر پارمزان سالادتان را تزیین نمایید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیراشکی گوشت