طرز تهیه جوجه ترش

کد خبر: ۱۲۷۵۲۷۰

مواد لازم جوجه ترش

  • مرغ یک کیلو که من از سینه مرغ استفاده کردم

  • گردو چرخ شده نصف لیوان

  • پیاز سه عدد متوسط

  • رب گوجه یک قاشق

  • رب انار دو قاشق

  • سیر دو حبه رنده شده

  • روغن مایع یا زیتون سه قاشق غذا خوری

  • زعفران و نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه جوجه ترش

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه رب انار

من همیشه این غذا رو با پیاز خلالی درشت درست میکردم که موقع پخت پیاز رو جدا کرده و دور میریختم،ولی اینبار پیاز رو نگینی خیلی ریز کردم در حد رنده شده ،پس تاجایی که می تونین ریز ریز خرد کنید

پیاز ریز خرد شده رو با سیر و همه مواد مخلوط کردم بعد مرغ خرد شده رو اضافه و حسابی مخلوط کردم پنج تا شش ساعت یخچال استراحت دادم فقط چند بار با قاشق مواد رو زیر ورو کنید تا مرغ حسابی مزه دار بشه

 

بعد از اینکه مواد مزه دار شد مرغها رو از مواد جدا کردم وبه سیخ کشیدم و داخل تابه چیدم و با کره روی شعله ملایم گذاشتم تا سرخ ومغز پخت بشه ،باقی مواد که باقی مونده بود رو هم جدا داخل یک تابه دیگه ریختم و اونم با شعله ملایم گذاشتم و پخت انجام شد وقتی آبش کشیده شد کمی روغن اضافه و سرخش کردم که یک سس خوشمزه کنار کباب شد

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها