
به گزارش جام جم آنلاین از باشگاه خبرنگاران جوان، سفره افطاری در ماه مبارک رمضان میتواند بنا بر سلیقه و علاقه روزداران متفاوت باشد؛ بعضی آن را ساده و با یک فنجان چای، نان و پنیر و خرما برگزار میکنند و برخی دیگر مواد غذایی و دسرهایی را اضافه و سفرهشان را رنگینتر میچینند.
در این ماه اقلامی مانند زولبیا و بامیه، آش، حلیم و خرما که شاید در ماههای عادی کمتر مورد استفاده خانوار قرار میگیرد، به سبد کالایی آنان افزوده میشود، همچنین هندوانه و طالبی به پرمصرفترین میوهها تبدیل میشوند. در این بسته قیمت اقلام اساسی و پرمصرف در سفره افطار را به صورت تقریبی جمع آوری کرده ایم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
تیم بسکتبال زنان استقلال پس از چند دهه برای حضور در لیگ برتر آماده میشود
سوسن اصلانی، نوازنده پیشکسوت سنتور در گفتوگو با «جامجم»:
در گفتوگو با مدیرکل توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی مطرح شد