در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از بهداشت نیوز، هانیه ناصری نارنج را یک میوه دارای طبع سرد و خشک دانست که منبع غنی ویتامین C است.مصرف آب نارنج می تواند ویتامین C مورد نیاز بدن را تامین و سیستم ایمنی را تقویت کند.
به گفته این کارشناس طب سنتی، همچنین مصرف آب نارنج روند درمان سرماخوردگی را با کمک مصرف مواد غذایی حاوی ویتامین C تسریع میکند. آب نارنج یک ضدعفونی کننده قوی محسوب میشود، مصرف آن را برای افرادی که گلودرد دارند، مناسب است.وی معتقد است، افرادی که دچار تورم گلو و حلق شدهاند، میتوانند آب نارنج را برای بهبود وضعیت خود قرقره کنند.
این کارشناس ارشد طب سنتی در ادامه با اشاره به خواص نارنج برای کنترل فشار خون اظهار کرد:مصرف نصف لیوان آب نارنج همراه با یک قاشق عسل و خوردن آن بعد از غذا برای افرادی که فشار خون بالا دارند، بسیار مفید است.
ناصری همچنین از آب نارنج به عنوان یک هضم کننده طبیعی غذا یاد کرد و افزود: میتوان آب نارنج را به عنوان چاشنی سالاد و جایگزین سسها مصرف کرد.مصرف نارنج به همراه غذا میتواند به رفع ترشی معده کمک کند.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
اکبرپور: آزادی استقلال را به جمع ۸ تیم نهایی نخبگان میبرد
در گفتوگوی اختصاصی «جام جم» با رئیس کانون سردفتران و دفتریاران قوه قضاییه عنوان شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی بیپرده با محمد سیانکی گزارشگر و مربی فوتبال پایه