سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
بر اساس این بررسیها تقریبا همه افراد غذاهای چرب و به اصطلاح بیخاصیت که هرگز نمیتواند در بدن تولید انرژی کند را غذای پرکالری میدانند. به عنوان مثال نان بدون سبوس و بدون ویتامینهای گروه B تنها قند را وارد خون میکند، قند بدون ویتامین تولید انرژی نمیکند و فقط به چربی تبدیل میشود بنابراین چاقکننده است. با این حساب نباید خوردن نان معمولی را به منزله تولید کالری در بدن ارزیابی کرد. همچنین برنج سفید نه منبع ویتامینهاست و نه انرژیزا و فقط قند وارد خون میکند و قند بدون ویتامین به انرژی تبدیل نمیشود. پس نباید برنج را غذای پرکالری نامید. کیک، کلوچه، شیرینی قنادی و ماکارونی بدون ویتامینهای گروه B فقط و فقط چاقی میآورند و چربیزا هستند که به اشتباه پرکالری نامیده میشوند در حالی که هرگز این غذاها انرژی تولید نمیکنند و فقط اضافه وزن ایجاد
می کند. در مقابل میوهها هم قند کافی وارد بدن میکنند و هم ویتامین کافی با این حساب میوهها کالریزا هستند. خرما، انجیر و کشمش و حتی سیب پرتقال و نارنگی هم قند فراوان وارد خون میکنند و هم ویتامین کافی و چنین قندی که با ویتامین همراه وارد خون میشود، تولید انرژی میکند و کالریزا هستند و سهم بزرگی در چاقی افراد ندارند. بسیاری از مردم زود بیمار میشوند و بدنشان قدرت مقابله با ویروسها و میکروبها را ندارد یا اینکه آستانه تحمل پایینی دارند و بلافاصله عصبانی میشوند. یکی از مهمترین دلایل این موضوع این است که بدن انرژی مناسبی ندارد. بنابراین ماجرای کالری را باید به طور کامل از مواد مضر چاقکننده جدا کنیم و کالریزا بودن لزوما به معنی ناسالم بودن نیست.
پریسا اصولی
جامجم
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علی اصغر هادیزاده، رئیس انجمن دوومیدانی فدراسیون جانبازان و توانیابان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد