ترفندهای آشپزی

از روغن مانده استفاده نکنید

روغنی که در غذایتان استفاده می‌کنید، شامل روغن نباتی، روغن زیتون، گردو و یا کره نباید مانده باشند زیرا اجازه نمی‌دهد طعم خوب مواد غذایی دیگر از آن‌ها خارج شود.
کد خبر: ۱۱۳۱۵۹۵
از روغن مانده استفاده نکنید

به گزارش جام جم آنلاین از میزان، می‌توانید برای امتحان فسنجان را یک بار با گردوی تازه درست کنید و بار دیگر با گردویی که مانده است. روغن‌، گردو و کره نباید در معرض اکسیژن و تابش نور مستقیم خورشید قرار داشته باشند.

کره و گردو را در فریزر نگهداری کنید و روغن گردو را در یخچال بگذارید. روغن نباتی را می‌توانید در کابینت نگهداری کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها