چرا انتخاب سرمربی مدام به تعویق می‌افتد؟

چهار گزینه برای هدایت تیم ملی تکواندو

یکی دو هفته قبل و در آخرین پنجشنبه بهمن‌ماه بود که شورای فنی تکواندو جلسه‌ای تشکیل داد؛جلسه‌ای که ماحصل آن شد ارجاع به کمیته فنی برای تصمیم‌گیری. پس از این اتفاق هم اعضای کمیته فنی تشکیل جلسه دادند و در نهایت چهار گزینه را برای حضور در راس کمیته فنی معرفی کردند.
کد خبر: ۱۱۲۶۱۸۳

نکتهای که در این زمینه به آن نقد وارد است این که از بدو تشکیل شورای فنی، هر زمان پای انتخاب کادر فنی به میان آمده، این شورا پس از بحث و تبادل و نظر، نامزدهای مورد نظر را برای تصمیمگیری به کمیته فنی معرفی کرده است! جالب تر اینکه در این مورد خاص فقط گزارش شورا به کمیته فنی ارائه شد و هیچ گزینهای برای انتخاب به عنوان سرمربی معرفی نشده و هیچ رایگیری هم صورت نگرفته است. رئیس فدراسیون که بعد از انتخابات قول داده بود مسیر اصلاحات را طی کند در همان جلسه هفت ساعته کمیته فنی باید تصمیم اصلی و قطعی خود را میگرفت و با این نوع گزینه معرفی کردن، تکواندو را به حاشیههای تازه و مورد علاقه بعضی از افراد وارد نمیکرد. مهدی بیباک، سرمربی تیم ملی با اشاره به این موضوع میگوید: به نظر کمیته فنی احترام میگذارم و هنوز برای حضور در جلسه این کمیته تصمیم خود را نگرفتهام. کمیته فنی بعد از چند ساعت بررسی به این نتیجه رسیده و من نیز نمیتوانم نظر خاصی در این باره داشته باشم و فقط باید بگویم تابع نظر فدراسیون هستم. من در یکسال گذشته با برنامهای مشخص و هدفمند کارها را پیش برده و رو به جلو در حرکت بودیم. از بیباک درباره سخنان رئیس سازمان تیمهای ملی سوال کردیم. او گفته بود بیباک با نظر کمیته فنی موافق نیست و در جلسه کمیته فنی شرکت نمیکند.

بی باک در این مورد گفت: ایشان نظر شخصی خود را بیان کرده، ولی من هنوز در این مورد تصمیم نگرفتهام.

در پایان از بیباک درباره این سوال کردیم که از بین بیژن مقانلو، فریبرز عسگری، نعمت خلیفه و البته خود شما چه کسی انتخاب میشود که او این واکنش را نشان داد: همانطور که در بالا گفتم انتخاب چهار گزینه نظر کمیته فنی است و من نیز تابع تصمیم و نظر کمیته فنی و فدراسیون هستم. قرار شده ما برنامههای خودمان را تا روز شنبه ارائه کنیم و در کمیته فنی درباره این موضوع تصمیمگیری شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها