علی مروتامیری در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه سطح باغهای انگور در ملایر 10 هزار و 600 هکتار است که از این وسعت 10 هزار و 270 هکتار سطح باغها بارور و 330 هکتار غیربارور است، خاطرنشان کرد: از 170 هزار تن تولید انگور در سال 96، 125 هزار و 800 کیلوگرم انگور تبدیل به کشمش میشود که معادل 74 درصد کل تولید باغها شهرستان است.مدیر جهادکشاورزی شهرستان ملایر با اشاره به تولید انواع فرآوردههای انگور افزود: تولید 31 هزار و 450 تن کشمش معادل 74 درصد، تولید 23 هزار و 588 تن کشمش تیزابی معادل 75 درصد و تولید 6 هزار و 290 تن کشمش آفتابی معادل 20 درصد به عنوان فرآوردههای انگور در ملایر تولید شده است.وی به تولید 1573 تن کشمش گوگردی(کالیفرنی) معادل 5 درصد تولید 2550 تن سایه خشک معادل 6 درصد و تولید 3400 تن تولید شیره انگور معادل 8 درصد فرآوردههای انگور در سطح شهرستان توسط باغداران اشاره کرد.مروتامیری با بیان اینکه 9 درصد انگور تولیدی معادل 15 هزار و 300 تن تازهخوری میشود، اظهار کرد: امسال از یک درصد از انگور برداشت شده معادل 1700 تن آبغوره و از 2 درصد انگور معادل 3400 تن سرکه، شربت و باسلق تولید شده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
روزنامه «جامجم» در گفتوگو با عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بررسی کرد
یحیی آل اسحاق، وزیر اسبق بازرگانی در گفتوگو با روزنامه جامجم:
در گفتوگو با جواد منصوری به بررسی واقعه ۱۶ آذر ۱۳۳۲ و تأثیر آن در امتداد مقاومت از دانشکده فنی تا نسل امروز پرداختیم