در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش ایسنا، حسین زارع صفت در نشست کمیته ویژه گردشگری گناباد با محوریت قنات قصبه که با حضور دکتر طالبیان، معاون میراث فرهنگی سازمان فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور در سالن اجتماعات فرمانداری گناباد برگزار شد، اظهار کرد: مسیر توجه به گناباد از قالب سنتی خود خارج شده و در مسیر جدید روستاهای تاریخی ، صنایع دستی و اماکن مذهبی به عنوان حلقه های مکمل توسعه گردشگری گناباد تعریف شده اند.
وی ادامه داد: با توجه به این که محور توسعه گناباد گردشگری و محور اصلی این توسعه نیز بر پایه قنات قصبه است ، بنابراین باید اقداماتی ازجمله مشخص شدن مالکیت زمین های اطراف قنات قصبه ، ایجاد زیرساخت های لازم برای گردشگری در قنات قصبه ، ایجاد موزه آب و توجه به کوچه باغ های قنات قصبه انجام و همچنین باید با تعریف طرح ، از ظرفیت های بخش خصوصی برای توسعه گردشگری بر محور قنات قصبه استفاده شود.
زارع صفت مدیریت مردمی قنات قصبه را یکی از بارزترین نکات این قنات دانست و افزود: در حال حاضر استحکام بخشی قسمت های ورودی قنات و مسیرهایی که برای بازدید گردشگران در نظر گرفته شده کی از طرح های ضروری برای این اثر جهانی است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی خاطرنشان کرد: شهرستان گناباد به دلیل داشتن جاذبه های گردشگری متفاوت، می تواند به کی از شهرهای گردشگر پذیر کشور تبدیل شود.در ادامه فرماندار گناباد نیز در این نشست بیان کرد: در سال گذشته حدود 94 هزار نفر از اماکن گردشگری گناباد بازدید کردند که این میزان تنها در تعطیلات نوروزی امسال به 250 هزار نفر افزایش پیدا کرد و این افزایش بازدید حاکی از ظرفیت بالای گردشگری گناباد است.محمدعلی نبی پور ادامه داد: با توجه به این که فعالیت های گردشگری گناباد نیازمند مساعدت و حمایت های کشوری است کارگروه ویژه گردشگری گناباد با حضور مسئولان کشوری و استانی به منظور تقویت زیرساخت های گردشگری گناباد تشکیل شد.
وی همچنین کمبود زیرساخت ها و اماکن اقامتی را از تنگناهای توسعه گردشگری این شهرستان دانست و خواستار توجه بیشتر مسئولان به اختصاص اعتبار مناسب برای توسعه کیفی این بخش شد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: