نفر برتر المپیاد کشوری:

با حقوق ناچیز کارگری کارگاه پرورش بلدرچین راه‌اندازی کردم

علی آقابابایی فعال اقتصاد مقاومتی و نفر سوم المپیاد ملی کار و دانش گفت: اولویت من کمک در زمینه اقتصاد مقاومتی کشور است و از هیچ کوششی فروگذار نخواهم کرد.
کد خبر: ۹۵۱۰۹۵

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بسیج سازندگی، کمک و یاری جوانان در جهت کشف و شناخت استعدادها و توانایی‌های فردی به ترتیبی که هدایت آنها را به مناسب‌ترین راه ادامه تحصیل یا اشتغال به کار و حرفه مناسب سوق دهد باید از اهداف مسئولان دولتی قرار گیرد تا بتوان آینده‌ای درخشان را برای جوانان این مرز و بوم رقم زد.

هنرستان‌ها می‌توانند بستری مناسب برای پرورش نیروی کار ماهر بومی را پدید آورده و جوانان فعال و کاری را جذب رشته‌های عملی کنند. برخی جوانان توان کاری بالایی دارند و با ورود به مراکز فنی و حرفه‌ای و کار و دانش، با مشاهده کار عملی، راه و هدف خود را برای آینده مشخص شده عنوان می‌کنند و در صدد کمک به اقتصاد کشور بر می‌آیند به نحوی که از ابتدای مسیر تحصیل، هم و غم خود را بر تحصیل در رشته مطلوب و مهم برای آینده کشور می‌گذارند. از بین این جوانان علی آقابابایی اهل روستای کاروانچی و متولد 9 بهمن 1377، همراه رسانه ما شد تا ذوق کاری و درسی‌اش را برای ساعتی با هم کلاسی‌های خود در میان بگذارد.

علی هنرجوی هنرستان شهید کشوری شهر زیار بود که با معدل بالای 19 به رشته مدیریت گاوداری صنعتی قدم نهاد و فکرش کسب علم و خدمت به جامعه بود.

علی آقابابایی رتبه سوم کشوری را در چهاردهمین المپیاد کار و دانش کشوری در رشته دامپروری کسب کرد و از سطح روستا بر سکوی موفقیت در کشور رسید و به این واسطه الگوی جوانان این منطقه شد.

وی از علاقه‌‌اش به کار و دانش این گونه گفت: در مقطع راهنمایی در مدرسه نمونه دولتی شهر هرند تحصیل کردم و در همه مقاطع تحصیلی رتبه‌ام ممتاز بود. به نحوی که اول دبیرستانم را بخوبی طی کردم و در این مسیر بیشتر دوستانم فکر می‌کردند من رشته‌های نظری را انتخاب می‌کنم که این گونه نشد و هدفم را روی کار و دانش گذاشتم.

جوان نمونه روستای کاروانچی افزود: علاقه من به رشته دامپروری به اندازه‌ای بود که از همان ابتدای تحصیل بدون این که لحظه‌ای دودلی به خود راه دهم، رشته مدیریت گاوداری صنعتی را در هنرستان شهید کشوری زیار انتخاب کردم و با شوق و علاقه‌ای وافر تا رسیدن به مرزهای بالای علمی تلاش کردم و هدفم این بود که بتوانم نشان دهم هنرجویان کار و دانش و فنی و حرفه‌ای از ابتدا در کار عملی مهارت کافی کسب می‌کنند.

وی از روزهای ورود به هنرستان این گونه بیان کرد: زمانی که وارد هنرستان شهید کشوری شهر زیار شدم، تلاش مدیر هنرستان در کنار هنرجویان قابل ستودن بود به نحوی که با اشتیاق برای پیشرفت بچه‌ها، گلخانه‌ای احداث کرده و قراردادی با یک واحد دامپروری بستند تا هنرجو با اشتیاق بیشتر بتواند وارد محیط علم و در کنار آن عمل شود.

علی از نحوه ورود به المپیاد این گونه گفت: زمانی که وارد رشته گاوداری شدم به خاطر علاقه بسیار به این رشته، سعی خودم را برای دستیابی به موفقیت‌ها زیاد کردم تا این که در استان موفق به رتبه اول و ورود به مرحله کشوری المپیاد شدم و با توجه به تلاش شبانه روزی توانستم با نمره بالا به رتبه سوم کشوری المپیاد دست یابم و این قطعا اول راه من است و تا رسیدن به مدارج بالای علمی تلاش می‌کنم.

وی از اهداف آینده‌اش این گونه بیان کرد: در دانشگاه رشته دامپروری را انتخاب می‌کنم و خوشحالم که دوره دبیرستانم به بهترین شکل ممکن طی شد و امروز با پیش زمینه خوبی از دام، وارد دانشگاه می‌شوم. علاقه‌ام تحصیل روی تغدیه دام است تا بتوانم نقش خوبی در سلامت افراد جامعه داشته باشم زیرا تغدیه دام و پرورش دام سالم می‌تواند تغدیه مناسب مردم را تضمین کند.

پرورش مرغ و بلدرچین با مزد ناچیز کارگری

علی آقابابایی ادامه داد: زمانی که وارد هنرستان شدم، به دنبال راه‌اندازی حرفه‌ای در منزل بودم و به واسطه شغل کشاورزی پدرم، زمینه را برای راه‌اندازی مرغ و بلدرچین مناسب دیدم به نحوی که با دریافت حقوق ناچیز کارگری و پس‌انداز آن، موفق به ساخت دستگاه جوجه کشی شدم و هم‌اکنون صد قطعه مرغ و 200 قطعه بلدرچین در یک سالن کوچک جنب منزلمان دارم که برایش زحمت زیادی کشیدم. این جوان موفق شرق اصفهانی با اشاره به اهداف مدنظرش این گونه افزود: متاسفانه نبود شغل مشقت‌های بسیاری را بر جوانان شرق اصفهان سبب می‌سازد و گاه وقت با ارزششان هدر می‌رود. هدف اصلی من از ورود به هنرستان و تحصیل در رشته‌های عملی رسیدن به اشتغالزایی بود که امیدوارم موفق شوم و بتوانم برای جوانانی نظیر خودم، شغل مناسبی به وجود آورم.

وی خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب، روی اقتصاد مقاومتی تاکید بسیار دارند و مسلما اهمیت دادن به جوانان کشور و تولید داخلی می‌تواند کمک شایانی به اقتصاد مقاومتی بکند و من دوست دارم از جمله افرادی شوم که در زمینه حرفه و شغلم به اقتصاد کشور و بخصوص ارتقا اقتصاد مقاومتی کمک کنم.

حرف آخر جوان موفق تشکر از اساتیدش از جمله آقای شریفیان، موذنی و زمانی و همچنین مدیر هنرستان شهید کشوری آقای پدرام بود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها