به گزارش جام جم ، تخمه و روغن آفتابگردان: هم تخمه و هم روغن آفتابگردان منابع خوبی از ویتامین E هستند.
آجیل: تقریبا تمام آجیلها، بخصوص بادام سرشار از ویتامین E هستند.
اسفناج: اسفناج جدا از این که منبع ویتامین E است، مخزنی سرشار از مواد مغذی حیاتی نیز به حساب میآید.
کلم بروکلی: اگر واقعا مراقب سلامتتان هستید به هر شکلی که میتوانید کلم بروکلی را از دست ندهید.
برگ شلغم: برگ شلغم سرشار از ویتامین E و کلسیم است.
گوجهفرنگی: گوجهفرنگی سرشار از ویتامین E است.
کره بادام زمینی: یک قاشق غذاخوری از کره بادام زمینی چیزی حدود 25.1 میلیگرم ویتامین E دارد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حجتالاسلام دکتر حسن رضاییمهر، استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم از مهمترین نقش رئیس مکتب جعفری میگوید