سایه روشن

کمک به مظلومان در تمام عالم

مشاور عالی فرمانده کل سپاه با اشاره به حمایت‌های مختلف ایران از محور مقاومت گفت: در هر جای عالم اگر به کسی زور گفته شود، سربازی که امام(ره) مشخصات آن را مشخص کرده است، به کمک او خواهد رفت. سردار خسرو عروج در گفت‌وگو با مهر اظهار کرد: تمام نقشه‌های اجرایی مستکبران که گاهی با جنگ به جلو می‌رود، بویژه در منطقه شامات و خاورمیانه به دلیل این جمله امام(ره) است که فرمودند «راه قدس از کربلا می‌گذرد»؛ این یک تفکر میدانی است زیرا شروع اسرائیل، یک تفکر میدانی بود و می‌خواستند جهان اسلام را هر زمانی که اراده کردند، کنترل کنند تا این تفکر اسلامی که حالت میدانی و عملیاتی پیدا کرده، جلوتر نرود و متوقف شود. وی افزود: تمام اقدامات حضرت امام(ره) حتی انقلاب اسلامی ایران برای تمام بشریت بود و تنها برای ایران نیست؛ مسئولیت امام(ره) به لحاظ ذاتی متعلق به تمام بشریت است.
کد خبر: ۹۲۰۲۵۶

دولت، خط قرمز ندارد

مجید انصاری،‌ معاون پارلمانی رئیس‌جمهور درباره موضوع فیش‌های حقوقی نامتعارف گفت: رئیس‌جمهور و دولت، خط قرمزی بجز اجرای قانون برای همه ندارند. به گزارش ایرنا، انصاری در نشست خبری با اشاره به تاکید رئیس‌جمهور مبنی بر این‌که با کسی عقد اخوت ندارد، اظهار کرد: این دولت به‌دنبال اصلاح امور و جلوگیری از تضییع حقوق مردم و بیت‌المال است و رئیس‌جمهور در موضوع فیش‌های حقوقی با کمال صداقت، امانت، شجاعت و روحیه پاسخگویی ورود پیدا کرد، پاسخ گفت و پاسخگو خواهد بود. معاون پارلمانی رئیس‌جمهور افزود: در این مساله دولت هیچ موضوعی را مخفی نگذاشت، سعی در توجیه نکرد و اگر در جایی هم اشتباهی شده، زبان این دولت در عذرخواهی از مردم در هر موردی که لازم باشد، لکنت ندارد.

اعزام کمیته حقیقت‌یاب مجلس به ماهشهر

اسدالله قره‌خانی، سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس از تشکیل جلساتی با موضوع علل آتش‌سوزی پتروشیمی بوعلی و اقدامات انجام شده برای مهار آتش با حضور مسئولان مربوط در کمیسیون متبوع خود خبر داد و اظهارکرد: در جلسه سه‌شنبه، مسئولان وزارت نفت با حضور در کمیسیون انرژی گزارشی از علل آتش‌سوزی و نحوه مهار آن به اعضا ارائه می‌کنند. وی در گفت‌وگو با تسنیم از اعزام کمیته حقیقت‌یاب مجلس به ماهشهر برای پیگیری حادثه آتش‌سوزی خبر داد و افزود: پس از استماع گزارش مسئولان وزارت نفت که احتمالا بیژن نامدار زنگنه وزیر نفت آن را ارائه می‌کند، تعدادی از اعضای کمیسیون همراه بازرسان و کارشناسان به پتروشیمی بوعلی اعزام می‌شوند تا برآوردی از خسارات وارده داشته باشند. سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس با تاکید بر این‌که گزارش آتش‌سوزی مجتمع بوعلی در ابعاد مختلف به استحضار مردم می‌رسد، گفت: پس از بازدید احتمالا گزارشی از علل آتش‌سوزی در مجتمع بوعلی تهیه و در صحن علنی قرائت می‌شود.

گزارش سردار دهقان به اعضای کمیسیون امنیت‌ملی

محمدمهدی برومندی، عضو کمیسیون امنیت‌ملی مجلس از حضور وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در نشست امروز این کمیسیون خبر داد. برومندی در گفت‌وگو با تسنیم اظهار کرد: قرار است وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در نشست کمیسیون امنیت ملی مجلس گزارشی از اقدامات این وزارتخانه در حوزه تقویت بنیه دفاعی کشور به اعضای کمیسیون ارائه کند. عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس تصریح کرد: اظهارات اخیر بان‌کی‌مون درباره آزمایش‌های موشکی ایران در رابطه با برجام نیز در نشست یکشنبه (امروز) این کمیسیون بررسی می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها