
در واقع دیوارههای فلزی داخل ماکروویو این امواج را منعکس میکنند و غذا از داخل به بیرون گرم یا پخته میشود. جدیدترین پژوهشهای متخصصان نشان میدهد امواج مایکروویو قادر به شکستن پیوندهای شیمیایی و آسیبرسانی به مولکولهای موادغذایی نیستند و استفاده از این وسیله تهدیدی برای سلامت محسوب نمیشود؛ مگر این که در سالهای آینده موردی به ثبت برسد. به عبارت دیگر همه مایکروویوها حداقل دو کلید قفل داخلی دارند که به محض باز شدن در دستگاه، تولید امواج را متوقف میکنند و مانع نفوذ آنها به محیط میشوند. به همین دلیل تنها توصیههای ایمنی استفاده از ظروف مخصوص و دردار داخل دستگاه و همچنین پرهیز از بازکردن در مایکروویو پیش از پایان کار و شنیدن بوق هشدار است.
حتی ادعا میشود مدت زمان کوتاه پخت موجب میشود ویتامینها و املاح معدنی موادغذایی بویژه سبزیجات نسبت به روشهای پخت سنتی بیشتر حفظ شوند. در این میان مهمترین خطر برای سلامت افراد، تمیز نکردن داخل دستگاه است. برای حل این مشکل باید یک دستمال یا حوله یا تعدادی دستمال کاغذی خیس را داخل آن بگذارید و برای دو تا سه دقیقه مایکروویو را روشن کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگوی «جامجم» با هوشنگ توکلی پیرامون تجربه بازی در «مرگ تدریجی یک رویا»
طالقانی معتقد است سینمای ملی داشتن به هر قیمتی افتخار محسوب نمیشود، چون این مقوله تبدیل به یک ابژه شده و طرف غربی هر قدر خودمان را تحقیر کنیم، بیشتر به ما امتیاز میدهد
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد