
به گزارش مهر، تحقیقات محققان دانشگاه آدلاید استرالیا نشان میدهد مصرفکنندگان غذاهای چرب معمولا دارای اختلال خواب یا آپنه خواب هستند. خواب نامناسب و احساس خواب آلودگی در طول روز نهتنها باعث کاهش انرژی این افراد میشود، بلکه موجب افزایش اشتهای آنها برای خوردن غذاهای پرچرب و حاوی کربوهیدرات میشود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
دکتر محمد اسحاقی، استاد دانشگاه تهران:
محمدرضا مهدوی در گفتوگو با «جامجم»: