پس از ماه‌ها انتظار

دفتر موسیقی از بلاتکلیفی درآمد

پس از ماه‌ها انتظار و تمدید چند باره حکم سرپرستی، بالاخره وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با صدور حکمی فرزاد طالبی را به عنوان مدیر کل دفتر موسیقی وزارت ارشاد منصوب کرد.
کد خبر: ۸۹۱۸۶۷

روز گذشته و پس از ماه‌ها انتظار و کشمکش بالاخره وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی حکم فرزاد طالبی را به‌عنوان مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی امضا کرد تا این دفتر از بلاتکلیفی طولانی مدت بیرون بیاید.

تیر سال گذشته بود که پیروز ارجمند به دلیل اختلاف نظرهایی که با معاون هنری ارشاد، علی مرادخانی پیدا کرده بود، از مدیریت دفتر موسیقی استعفا کرد.

طی ماه گذشته طالبی، سرپرستی این دفتر را به عهده داشته و شنیده‌ها حکایت از آن داشت که وزیر ارشاد حکم مدیریت او بر دفتر موسیقی را امضا نمی کند تا این‌که روز گذشته بالاخره وزیر دست به قلم شد و تکلیف مدیریت دفتر موسیقی را روشن کرد.

طالبی از کارکنان رسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، دارای مدرک کارشناسی ارشد روابط بین‌الملل است که از تیر سال گذشته سرپرستی دفتر موسیقی را به عهده داشت. طالبی پیش از این شش سال معاون اجرایی اداره کل مطبوعات داخلی و همچنین معاونت تبلیغات محیطی سازمان زیباسازی شهر تهران را عهده‌دار بوده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها