طرز تهیه کوکو لوبیا سبز تبریزی

مواد لازم: لوبیا سبز: 350 گرم، سیب‌زمینی: یک عدد بزرگ، تخم‌مرغ: 4 یا 5 عدد، مغز گردو یا بادام خرد شده: 3 قاشق غذاخوری، هویج: 4 تا 5 عدد متوسط ، پیاز: یک عدد ، زرشک: 2 قاشق غذاخوری ، گوشت چرخ‌کرده: 150 گرم، نمک، فلفل، زرد چوبه و روغن: به میزان لازم، بکینگ پودر: 1 قاشق مربا خوری
کد خبر: ۸۶۹۶۷۳
طرز تهیه کوکو لوبیا سبز تبریزی

طرز تهیه: ابتدا لوبیا و هویج را رنده یا چرخ کرده و به مدت 5 دقیقه بخارپز نمایید. پیاز را رنده کنید و با مقداری روغن تفت داده و بعد گوشت را به آن اضافه کنید و آن را هم تفت داده و کنار بگذارید.

سیب‌زمینی را خام رنده کرده و همه مواد را در یک ظرف گود بریزید. مغز گردو و نمک و فلفل و زرد چوبه و زرشک را به مواد افزوده و تخم‌مرغ‌ها را در آن بشکنید و خوب به هم بزنید تا کف کند.

روغن را در تابه بریزید و داغ کنید. مواد کو کو را یک جا در روغن داغ بریزید و در ظرف را ببندید تا کو کو خودش را بگیرد و سرخ شود.

بعد آن را برگردانید تا طرف دیگر آن سرخ شده وسپس برش بزنید و در دیس چیده، اطراف آن را با حلقه‌های گوجه و لیمو و خیار شور تزئین کنید و با نان سنگک میل نمایید.

طبخ این کوکو بیشتر در تبریز رایج است.

چاردیواری

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها