۳۰۰۰ معلم بازنشسته می شوند

سخنگوی آموزش و پرورش شهر تهران با بیان اینکه به شدت در بخش آموزگار و دبیر مرد با کمبود نیرو رو به رو هستیم گفت: پیش بینی می شود برای سال جاری تعداد ۳ هزار فرهنگی بازنشسته شوند.
کد خبر: ۸۰۴۶۶۷
۳۰۰۰ معلم بازنشسته می شوند

مسعود ثقفی درباره تعداد بازنشسته های فرهنگی شهر تهران اظهار کرد:سال گذشته تعداد ۲ هزارو ۷۰۰ فرهنگی بازنشسته شدند.پیش بینی می شود برای سال جاری تعداد ۳ هزار فرهنگی در تهران بازنشسته شوند.

وی افزود: در حوزه آموزگار و دبیر مرد در دوره متوسطه اول و دوم به شدت با کمبود نیرو مواجه هستیم اگر وزارت آموزش و پرورش با ورود نیرو به شهر تهران موافقت کند بخشی از کمبود های نیروی انسانی حل می شود.

سخنگوی آموزش و پرورش شهر تهران یاد آور شد: همچنین برای جبران بخشی دیگر از کمبود نیروی انسانی می توانیم از بازنشسته های فرهنگی که تمایل به ادامه تدریس دارند، استفاده کنیم.(مهر)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها