
نتایج این مطالعه نشان داد مغز در برابر قندهای مختلفی که دریافت میکند مانند قند گلوکز و فروکتوز واکنشهای مختلفی را نشان میدهد. گلوکز را میتوان در کربوهیدراتهایی از جمله نان یافت که باعث تغذیه سلولهای مغزی میشود، اما قند دیگری با نام فروکتوز وجود دارد که در میوهها و سبزیجات یافت میشود. فروکتوز را میتوان در خوراکیهای دیگری مانند عسل، سسهای سالاد و بسیاری از نوشابههای گازدار یافت.
در این مطالعه، شرکتکنندگان به دو گروه تقسیم شده و آنها را با دو مدل قند متفاوت تغذیه کردند. نتایج تحقیقات نشان داد افرادی که با فروکتوز تغذیه شده بودند با فعالیت بیشتر سلولهای مغزی و همین طور احساس گرسنگی بیشتر مواجه شدند تا افرادی که با گلوکز تغذیه شده بودند. محققان در پایان به این نتیجه رسیدند که مصرف میوه به دلیل داشتن قند فروکتوز میتواند میل به خوردن را در انسان تحریک کند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
محمود قماطی، نائبرئیس شورای سیاسی حزبالله در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
صریح و بیپرده با علیرضا خانی عضو سابق هیأت مدیره استقلال