
جامجم آنلاین از کارشناسان بهداشت محیط و تغذیه درباره چگونگی حفظ سلامت در روزهای غبارآلود پرسیده است
طرز تهیه:
روغن را همراه با شکر و پودر هل به مدت 2 دقیقه در مخلوط کن می ریزیم تا کاملا با هم ترکیب شوند. سپس زرده تخم مرغ و آرد برنج را اضافه می کنیم و با دست آن را ورز می دهیم. بعد از چند دقیقه مقداری زعفران را که داشتیم در آن ریخته تا شیرینی در دو رنگ باشد. از رنگ زعفرانی به شکل گرد درست می کنیم و در تخم خرفه می ریزیم. سپس با مهرهایی که در بازار وجود دارد با اشکال مختلف یکی از آنها را انتخاب کرده و روی شیرینی حک می زنیم و آنها را در سینی فر چیده و با دمای 150 درجه سانتی گراد به مدت 10 دقیقه می گذاریم تا آماده شود. بعد از اینکه از فر درآوردیم بعد از سرد شدن از سینی فر جدا کرده و به مدت یک ربع آن را در جای خنک نگهداری و در ظرف مورد نظر انتقال می دهیم.
منبع: شبکه استانی مرکز لرستان
جامجم آنلاین از کارشناسان بهداشت محیط و تغذیه درباره چگونگی حفظ سلامت در روزهای غبارآلود پرسیده است
گزارش میدانی جامجم از بازار امینحضور تهران
نتایج سفر یکروزه بشار اسد به تهران هنوز ادامه دارد
گزارشی از مراسم رونمایی از تازهترین کتابهای انتشارات جامجم
گفتوگو با فاطمه آل عباس، گوینده رادیو
گفتوگو با نرگس برهمند شاعر مجموعه شعر «آمبرولا؛ خواهر گل های جهان»
مسعود اطیابی، کارگردان فیلم «انفرادی» در گفتوگو با جامجم:
گفتوگوی جامجم با هاجر دباغی گلزن رکورددار تیم فوتبال سپاهان