آموزش آشپزی / شیرینی برنجی با تخم خرفه

مواد لازم شیرینی برنجی با تخم خرفه: آرد برنج: 250 گرم. روغن جامد: 250 گرم. شکر: 170 گرم. هل آسیاب شده: 1 قاشق چای خوری. زرده تخم مرغ: 1 عدد. زعفران: به میزان لازم. تخم خرفه: به میزان لازم.
کد خبر: ۷۸۰۰۸۵
آموزش آشپزی / شیرینی برنجی با تخم خرفه

طرز تهیه:
روغن را همراه با شکر و پودر هل به مدت 2 دقیقه در مخلوط کن می ریزیم تا کاملا با هم ترکیب شوند. سپس زرده تخم مرغ و آرد برنج را اضافه می کنیم و با دست آن را ورز می دهیم. بعد از چند دقیقه مقداری زعفران را که داشتیم در آن ریخته تا شیرینی در دو رنگ باشد. از رنگ زعفرانی به شکل گرد درست می کنیم و در تخم خرفه می ریزیم. سپس با مهرهایی که در بازار وجود دارد با اشکال مختلف یکی از آنها را انتخاب کرده و روی شیرینی حک می زنیم و آنها را در سینی فر چیده و با دمای 150 درجه سانتی گراد به مدت 10 دقیقه می گذاریم تا آماده شود. بعد از اینکه از فر درآوردیم بعد از سرد شدن از سینی فر جدا کرده و به مدت یک ربع آن را در جای خنک نگهداری و در ظرف مورد نظر انتقال می دهیم.

منبع: شبکه استانی مرکز لرستان

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها