طرز تهیه:
روغن را همراه با شکر و پودر هل به مدت 2 دقیقه در مخلوط کن می ریزیم تا کاملا با هم ترکیب شوند. سپس زرده تخم مرغ و آرد برنج را اضافه می کنیم و با دست آن را ورز می دهیم. بعد از چند دقیقه مقداری زعفران را که داشتیم در آن ریخته تا شیرینی در دو رنگ باشد. از رنگ زعفرانی به شکل گرد درست می کنیم و در تخم خرفه می ریزیم. سپس با مهرهایی که در بازار وجود دارد با اشکال مختلف یکی از آنها را انتخاب کرده و روی شیرینی حک می زنیم و آنها را در سینی فر چیده و با دمای 150 درجه سانتی گراد به مدت 10 دقیقه می گذاریم تا آماده شود. بعد از اینکه از فر درآوردیم بعد از سرد شدن از سینی فر جدا کرده و به مدت یک ربع آن را در جای خنک نگهداری و در ظرف مورد نظر انتقال می دهیم.
منبع: شبکه استانی مرکز لرستان
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت