طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ ها را در ظرف ریخته بعد وانیل، شکر را اضافه کرده و آنها را با هم مخلوط می کنیم. سپس بکینگ پودر را اضافه می کنیم و آرد را و بهم می زنیم و در آخر هویج و سپس گردو را به آن اضافه می کنیم و بعد مایه آماده شده را در قالب ریخته و در طبقه وسط با درجه 180 سانتی گراد به مدت 30 الی 40 دقیقه قرار می دهیم تا کیک هویج آماده شود.
منبع: شبکه استانی مرکز خوزستان
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علی اصغر هادیزاده، رئیس انجمن دوومیدانی فدراسیون جانبازان و توانیابان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد