طرز تهیه:
بادمجانها را پوست گرفته و در آب و نمک به مدت دو ساعت بگذارید تا هم تلخی آنها گرفته شود و هم هنگام سرخ شدن، روغن کمتری استفاده کنید. بعد آنها را در آورده و خشک و سرخ کنید.
سبزیها را هم ریز خرد و سیر را با زردچوبه و نمک و فلفل له کرده و به سبزی اضافه کنید و کمی تفت بدهید. در این مرحله با دمجان را به آن افزوده و یک لیوان آب روی آن بریزید و بگذارید پخته شود و به روغن بیفتد. بعد از اینکه پخته شد آبغوره را روی آن بریزید و بگذارید با حرارت ملایم چند دقیقه بجوشد. بادمجانها را هم له کرده و به ظرف غذا برگردانید. بعد از چند جوش دیگر غذا آماده شده است. خورش ناز خاتون را در طرف مناسبی بکشید و گردوها را کمی خرد کنید و روی خورش بریزید و با پلو میل بفرمایید.
(ضمیمه چاردیواری روزنامه جام جم)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان
اول بادمجان كبابی میشه بعد پوست شده و كامل چرخ و یكدست شده - بستگی به ذائقه ریز چرخ میشه یا درشت و با آبغوره تازه و سبزی های كوهی معطر مثل آویشن و نعنا و ...(سبزیجات كاملا بصورت دلخواه است )و جعفری و گشنیز ؛ اناریجه و زولنگ ( دو نوع سبزی كوهی شمال - مازندران - گیلان - ) سبزیها بر حسب ذائقه و طعم خوش و موجود بودن در هر منطقه استفاده می شود كه سبزی اصلی همین هاست بعد فلفل تند و دلمه تازه چرخ كرده و یا پودرشان و كمی نمك اضافه و بعنوان یك مصلح قبل غذای اصلی مصرف میشه - پیش غذا و دسر هست و كاملا سرد صرف میشه و از خانواده ترشی ها ست نه اینكه خورشت باشه
روغنی نمیخواد و راحت و خوشمزه درست میشه و در مهمانی ها با تزیین گردو كامل و غنچه تربچه و سیر پذیرایی میشه
تعجب كردم از این دستور غذایی عجیب!!!!!!!!!!!!!!!!!!!