جام جم سرا:
طرز تهیه:
ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و در یک قابلمه مناسب مقداری روغن ریخته و پیاز را در آن سرخ کنید. گوشت را به تکههای درشت تر از خورش معمولی برش بزنید و در پیاز سرخ شده تفت دهید.
فلفل و زردچوبه را اضافه کرده و با چهار لیوان آب بگذارید بپزد.
در این فاصله اسفناج را بشویید و ساقههای آن را بگیرید و فقط از برگ آن استفاده و آن را خرد و سرخ کنید و وقتی گوشت نیمپز شد اسفناج را هم اضافه کنید. آلو بخارا را هم بشویید، آن را خیس کرده و 20 دقیقه قبل از پخت کامل، به خورش اضافه کنید.
میتوانید مقداری لواشک آلو هم در خورش بریزید. در این صورت از میزان آلو بخارا کم کنید. پس از اضافه کردن نمک و چاشنی حرارت را کم کنید تا خورش به آرامی پخته شده و جا بیفتد. این خورش نباید زیاد آبکی باشد و باید کاملا به روغن بیفتد. خورش را با پلو زعفرانی میل کنید.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد