جام جم سرا:
طرز تهیه:
پیاز را خرد کرده، با کمی روغن تفت میدهیم. در همین حالت رب را هم اضافه میکنیم. سپس گوشت را قیمهای خورد کرده به مواد اضافه کرده، همه مواد را کمی تفت میدهیم.
پس از آن دو لیوان آب اضافه کرده، بعد از جوش آمدن خورش، شعله را کم میکنیم و میگذاریم به مدت یک ساعت آرام بپزد. سپس خلال بادام را اضافه کرده، بعد از ۱۰ دقیقه لیموعمانیها را با چنگال سوراخ کرده و در خورش میاندازیم و اجازه میدهیم خورش به مدت یک ساعت دیگر با شعله کم بپزد.
زرشک را شسته با کمی روغن و شکر تفت میدهیم و در پایان به همراه زعفران به مواد خورش اضافه میکنیم.
خورش را ۵ دقیقه با حرارت ملایم روی شعله نگه میداریم. خورش در اصل با زرشک سیاه طبخ میشود. (آشپزی)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت