آموزش آشپزی

طرز تهیه خورش قیمه خلال و زرشک

مواد لازم (برای ۶ نفر): گوشت گوساله ۵۰۰ گرم- زرشک ۵۰ گرم- خلال بادام ۱۰۰ گرم- پیازمتوسط یک عدد- نمک و فلفل به میزان لازم- روغن برای سرخ‌کردن ۲ قاشق غذاخوری- شکر یک قاشق غذاخوری- زعفران نصف قاشق چایخوری- لیمو عمانی ۴ عدد.
کد خبر: ۷۳۳۸۱۶
طرز تهیه خورش قیمه خلال و زرشک

جام جم سرا:

طرز تهیه:

پیاز را خرد کرده، با کمی روغن تفت می‌دهیم. در همین حالت رب را هم اضافه می‌کنیم. سپس گوشت را قیمه‌ای خورد کرده به مواد اضافه کرده، همه مواد را کمی تفت می‌دهیم.

پس از آن دو لیوان آب اضافه کرده، بعد از جوش آمدن خورش، شعله را کم می‌کنیم و می‌گذاریم به مدت یک ساعت آرام بپزد. سپس خلال بادام را اضافه کرده، بعد از ۱۰ دقیقه لیموعمانی‌ها را با چنگال سوراخ کرده و در خورش می‌اندازیم و اجازه می‌دهیم خورش به مدت یک ساعت دیگر با شعله کم بپزد.
زرشک را شسته با کمی روغن و شکر تفت می‌دهیم و در پایان به همراه زعفران به مواد خورش اضافه می‌کنیم.
خورش را ۵ دقیقه با حرارت ملایم روی شعله نگه می‌داریم. خورش در اصل با زرشک سیاه طبخ می‌شود. (آشپزی)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
نگین كرد
Hong Kong
۱۳:۰۳ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۸
۰
۰
خیلی عالی بود

نیازمندی ها