جام جم سرا: مواد لازم- مرغ متوسط: یک عدد، آبغوره: یک لیوان ، تخم مرغ: 2 یا 3 عدد، لپه: نصف لیوان، سبزی محلی شامل خالواش تره، جعفری، گشنیز، شوید، اسفناج و کمی نعنا: 800 گرم ، سیر: چند حبه، پیاز: یک عدد، روغن: به میزان لازم ، نمک، دارچین، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم، آب: 2 لیوان.
کد خبر: ۷۵۳۹۱۸
آموزش آشپزی: طرز تهیه خورش مرغ ترش

طرز تهیه:

ابتدا مرغ را بشویید و نمک بزنید، سبزی‌ها را هم پاک کنید و بشویید و همراه سیر و پیاز خیلی ریز خرد و سرخ کنید. مرغ را می‌توانید درسته یا چند تکه کنید و آن را با کمی روغن فقط تفت دهید. لپه را هم اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید و بعد آب را روی مرغ بریزید و بگذارید با حرارت ملایم پخته شود. سبزی‌ها را به مرغ افزوده و بعد آبغوره، نمک، فلفل، دارچین، فلفل و زردچوبه را اضافه کرده و بگذارید خوب پخته شده و اگر ترشی آن کم بود مقداری آبغوره اضافه کنید. تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی بشکنید و با چنگال هم بزنید و به خورش اضافه کنید و بگذارید خورش به روغن بیفتد و آماده شود. لازم به ذکر است این خورش مخصوص خطه گیلان است و خالواش هم نوعی سبزی محلی است که می‌توانید هنگام سفر به گیلان تهیه کنید و آن را خشک و در مواقع لازم خیس کرده و استفاده کنید.

(ضمیمه چاردیواری روزنامه جام جم)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها