طرز تهیه:
ابتدا مرغ را بشویید و نمک بزنید، سبزیها را هم پاک کنید و بشویید و همراه سیر و پیاز خیلی ریز خرد و سرخ کنید. مرغ را میتوانید درسته یا چند تکه کنید و آن را با کمی روغن فقط تفت دهید. لپه را هم اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید و بعد آب را روی مرغ بریزید و بگذارید با حرارت ملایم پخته شود. سبزیها را به مرغ افزوده و بعد آبغوره، نمک، فلفل، دارچین، فلفل و زردچوبه را اضافه کرده و بگذارید خوب پخته شده و اگر ترشی آن کم بود مقداری آبغوره اضافه کنید. تخممرغها را در ظرفی بشکنید و با چنگال هم بزنید و به خورش اضافه کنید و بگذارید خورش به روغن بیفتد و آماده شود. لازم به ذکر است این خورش مخصوص خطه گیلان است و خالواش هم نوعی سبزی محلی است که میتوانید هنگام سفر به گیلان تهیه کنید و آن را خشک و در مواقع لازم خیس کرده و استفاده کنید.
(ضمیمه چاردیواری روزنامه جام جم)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگوی «جامجم» با هوشنگ توکلی پیرامون تجربه بازی در «مرگ تدریجی یک رویا»
طالقانی معتقد است سینمای ملی داشتن به هر قیمتی افتخار محسوب نمیشود، چون این مقوله تبدیل به یک ابژه شده و طرف غربی هر قدر خودمان را تحقیر کنیم، بیشتر به ما امتیاز میدهد
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد