آموزش آشپزی: طرز تهیه خورش مرغ ترش

جام جم سرا: مواد لازم- مرغ متوسط: یک عدد، آبغوره: یک لیوان ، تخم مرغ: 2 یا 3 عدد، لپه: نصف لیوان، سبزی محلی شامل خالواش تره، جعفری، گشنیز، شوید، اسفناج و کمی نعنا: 800 گرم ، سیر: چند حبه، پیاز: یک عدد، روغن: به میزان لازم ، نمک، دارچین، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم، آب: 2 لیوان.
کد خبر: ۷۵۳۹۱۸
آموزش آشپزی: طرز تهیه خورش مرغ ترش

طرز تهیه:

ابتدا مرغ را بشویید و نمک بزنید، سبزی‌ها را هم پاک کنید و بشویید و همراه سیر و پیاز خیلی ریز خرد و سرخ کنید. مرغ را می‌توانید درسته یا چند تکه کنید و آن را با کمی روغن فقط تفت دهید. لپه را هم اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید و بعد آب را روی مرغ بریزید و بگذارید با حرارت ملایم پخته شود. سبزی‌ها را به مرغ افزوده و بعد آبغوره، نمک، فلفل، دارچین، فلفل و زردچوبه را اضافه کرده و بگذارید خوب پخته شده و اگر ترشی آن کم بود مقداری آبغوره اضافه کنید. تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی بشکنید و با چنگال هم بزنید و به خورش اضافه کنید و بگذارید خورش به روغن بیفتد و آماده شود. لازم به ذکر است این خورش مخصوص خطه گیلان است و خالواش هم نوعی سبزی محلی است که می‌توانید هنگام سفر به گیلان تهیه کنید و آن را خشک و در مواقع لازم خیس کرده و استفاده کنید.

(ضمیمه چاردیواری روزنامه جام جم)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
رأی معنادار لبنانی‌ها

در گفت‌و‌گوی اختصاصی روزنامه «جام‌جم» با دو تن از اعضای بلندپایه جنبش امل و حزب‌الله لبنان بررسی شد

رأی معنادار لبنانی‌ها

در رستوران انتخاب شدم

علی‌امین حسنی، بازیگر نقش بهروز در سریال پایتخت در گفت‌وگو با «جام‌جم» از خاطرات حضورش در این سریال می‌گوید

در رستوران انتخاب شدم

نیازمندی ها