آموزش آشپزی: طرز تهیه قارچ سوخاری

جام جم سرا: مواد لازم- تخم‌مرغ: ۲ عدد کوچک، قارچ: ۶۰۰ گرم، آرد سوخاری: حدود ۲ پیمانه، نمک و روغن: به میزان لازم، فلفل تند سفید: یک قاشق چایخوری، شیر: ۲ قاشق غذا‌خوری.
کد خبر: ۷۶۷۶۳۸

طرز تهیه:

ابتدا قارچ‌ها را با آب سرد بشویید و خشک کنید. شیر و نمک و تخم‌مرغ‌ها و فلفل را مخلوط کنید و خوب بزنید تا صاف شود. یک ظرف گود را در نظر بگیرید. روغن را در آن بریزید و بگذارید داغ شود. قارچ‌ها را در مایه بگذارید و بعد در آرد سوخاری بغلتانید و در روغن داغ و فراوان سرخ کنید. بعد از سرخ شدن در صافی بگذارید تا روغن اضافی آنها گرفته شود و با سس مایونز میل کنید.

چاردیواری (ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
مریم
Iran, Islamic Republic of
۱۳:۳۷ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۷
۰
۰
خوشمزس....................

نیازمندی ها