طرز تهیه:
ابتدا قارچها را با آب سرد بشویید و خشک کنید. شیر و نمک و تخممرغها و فلفل را مخلوط کنید و خوب بزنید تا صاف شود. یک ظرف گود را در نظر بگیرید. روغن را در آن بریزید و بگذارید داغ شود. قارچها را در مایه بگذارید و بعد در آرد سوخاری بغلتانید و در روغن داغ و فراوان سرخ کنید. بعد از سرخ شدن در صافی بگذارید تا روغن اضافی آنها گرفته شود و با سس مایونز میل کنید.
چاردیواری (ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت