طرز تهیه:
ابتدا سیبزمینیهای ریز را پوست بگیرید و با مقداری روغن سرخ کنید. قارچ را هم جدا بشویید و با پیاز خرد شده تفت دهید. کره و جعفری خرد شده را به قارچ افزوده و مخلوط کنید. سیبزمینیها را در یک قابلمه بریزید و روی آنها آب گوجه و پوره بریزید و بگذارید پخته شود. نیمی از مایه قارچ را به سیبزمینی اضافه کنید و نمک و فلفل و دارچین و رب گوجه را افزوده و بگذارید با حرارت ملایم پخته شده و جا بیفتد. تخممرغها را هم نیمرو کنید. غذا را در بشقاب، به تعداد نانها بریزید و یک عدد نان تست روی غذا گذاشته و یک عدد تخممرغ نیمرو شده روی نان تست بگذارید و کمی نمک و فلفل و دارچین روی آن بپاشید و با یک قاشق خامه آن را تزئین کرده و نوش جان کنید.
چاردیواری (ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد