آموزش آشپزی

طرز تهیه خوراک قارچ و پوره سیب‌زمینی

جام جم سرا: مواد لازم- تخم‌مرغ: ۵ عدد، نان تست: ۵ عدد، پیاز: ۲ عدد، قارچ: نیم کیلو، سیب‌زمینی ریز: ۸۰۰ گرم، پوره سیب‌زمینی: ۱/۵ لیوان، رب گوجه‌فرنگی: یک قاشق غذاخوری، خامه، نمک فلفل قرمز و دارچین: به میزان لازم، جعفری خرد شده: یک پیمانه، روغن مایع: ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
کد خبر: ۷۵۱۷۱۱
طرز تهیه خوراک قارچ و پوره سیب‌زمینی

طرز تهیه:

ابتدا سیب‌زمینی‌های ریز را پوست بگیرید و با مقداری روغن سرخ کنید. قارچ را هم جدا بشویید و با پیاز خرد شده تفت دهید. کره و جعفری خرد شده را به قارچ افزوده و مخلوط کنید. سیب‌زمینی‌ها را در یک قابلمه بریزید و روی آنها آب گوجه و پوره بریزید و بگذارید پخته شود. نیمی از مایه قارچ را به سیب‌زمینی اضافه کنید و نمک و فلفل و دارچین و رب گوجه را افزوده و بگذارید با حرارت ملایم پخته شده و جا بیفتد. تخم‌مرغ‌ها را هم نیمرو کنید. غذا را در بشقاب، به تعداد نان‌ها بریزید و یک عدد نان تست روی غذا گذاشته و یک عدد تخم‌مرغ نیمرو شده روی نان تست بگذارید و کمی نمک و فلفل و دارچین روی آن بپاشید و با یک قاشق خامه آن را تزئین کرده و نوش جان کنید.

چاردیواری (ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها