پله خیال همه را راحت کرد

جام جم ورزشی: اسطوره فوتبال دنیا که به دلیل بیماری در بیمارستان بستری شده بود مرخص شد.
کد خبر: ۷۴۵۳۷۸
پله خیال همه را راحت کرد

به گزارش جام جم ورزشی ، پله چندی پیش تحت عمل جراحی کلیه قرار گرفت اما مدتی بعد به دلیل عوارض ناشی از عمل جراحی در بیمارستان بستری شد و با وخیم تر شدن اوضاعش به بخش مراقبت های ویژه منتقل شد. در حالی که خبرهای متناقضی درباره شرایط او به گوش می رسید وی روز گذشته از بیمارستان مرخص شد و به خانه رفت. او در بیمارستانی در سائوپائولو بستری بود.

بیمارستان آلبرت انیشتین در بیانیه‌ای اعلام کرد پله شرایط خوبی پیدا کرده است و خو‌شبختا‌نه امروز از بیمارستان مرخص شد. او دیگر مشکلی برای ماندن در بیمارستان ندارد.

پله ، این اسطوره تیم ملی فوتبال برزیل ، در 1363 بازی در طول دوران فوتبالش موفق شد 1281 گل به ثمر برساند و بیشترین گل زده یک فوتبالیست را در طول تاریخ به نام خود ثبت کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها