جام جم سرا به نقل از ایران کوک:
طرز تهیه:
برنج پخته را داخل کاسهای بریزید (برای کوفته برنجی، باید برنج شل و چسبنده باشد) سپس پنیر پارمزان رنده شده، ۲ عدد تخم مرغ، نمک و فلفل اضافه کنید و با دست خوب مخلوط کنید تا مواد نرم و یکدست شوند.
مقداری از مایه کوفتی برنجی بردارید و کف دستتان پهن کنید، تکهای پنیر موزارلا در وسط آن قرار دهید سپس به شکل توپ فرم دهید، تمام کوفتهها را به همین صورت آماده کنید.
آرد سوخاری و جعفری خرد شده را داخل کاسهای بریزید و مخلوط کنید، ۳ تخم مرغ باقی مانده را داخل کاسهای بشکنید و با چنگال بزنید تا یکدست شود، داخل ماهیتابه مقدار زیادی روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود.
کوفتههای برنجی را ابتدا در تخم مرغ بزنید سپس در آرد سوخاری بغلطانید و در روغن داغ قرار دهید تا سرخ شود، کوفتههای سوخاری را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافیاش گرفته شود سپس همراه با سس تند سرو کنید.
نکتهها:
برای جلوگیری از باز شدن کوفتهها دقت کنید که مایه کوفته باید یکدست باشد، کوفته را در زمان شکل دادن به خوبی فشرده کنید، روغن در زمان اضافه کردن کوفته برنجی باید داغ باشد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
با دکتر علیاصغر احمدی، مدیر رادیو ورزش درباره ویژگیها و افقهای پیش روی این شبکه پرشنونده گفتوگو کردیم
استاد بهپژوه در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
در گفتوگو با دکتر محمودرضا اکرامیفر، مدیر «انتشارات جامجم» مطرح شد
گفتوگوی «جامجم» با کارگردان، بازیگر و تهیهکننده فیلم پیشمرگ