jamejamsara
سرا آشپزی کد خبر: ۷۳۳۶۳۰   ۱۵ آبان ۱۳۹۳  |  ۱۰:۳۰

دسر ماست و هلو نه تنها برای سرو کردن پس از غذای اصلی یک دسر خوشمزه است بلکه تهیه آن نیز آسان است.

آموزش آشپزی / دسر ماست و هلو

مواد لازم دسر ماست و هلو :

شیر: ¾ پیمانه، کمپوت هلو: ¾ پیمانه،

خامه: 150 گرم،

پودر ژلاتین: یک قاشق سوپ خوری،

ماست شیرین: ¾ پیمانه،

آب: ¼ پیمانه،

وانیل شکری: به اندازه نوک قاشق چایخوری،

شکر: یک پیمانه سر خالی.

طرز تهیه: ابتدا شیر را درون ظرفی ریخته و شکر را به آن اضافه می کنیم. روی حرارت می گذاریم تا کاملا شکر حل شده و شیر به جوش آید. ژلاتین را داخل لیوانی ریخته و ¼ پیمانه آب سرد را به آن افزوده و مخلوط می کنیم. سپس به مدت 30 ثانیه درون ماکروفر قرار می دهیم تا مخلوط شفافی حاصل شود (به جای ماکروفر می توان روی بخار کتری آب جوش گذاشت). شیر را از روی حرارت برداشته و پودر وانیل شکری را بدان افزوده و می گذاریم کمی خنک شود. سپس مخلوط ژلاتین را کم کم اضافه می کنیم. در ظرف دیگری ماست را خوب هم می زنیم تا صاف شود، بعد خامه را اضافه کرده و مخلوط می کنیم و سپس کمپوت هلو را می افزاییم. از کمپوت میوه های دیگر هم می توان استفاده کرد. شیر به تدریج به مایه اضافه می شود. می توان یکی دو قطره رنگ مجاز نارنجی نیز افزود. در قالب مورد نظر ریخته و 3 الی 4 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خودش را بگیرد. داخل ظرفی برگردانده و با هلو و خامه فرم گرفته تزیین می کنیم.

منبع: وب سایت صدا و سیمای مرکز استان زنجان

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر
چالش ایجاد شغل برای نخبگان

چالش ایجاد شغل برای نخبگان

مسائل مربوط به نخبگان از سال‌ها قبل مورد توجه من بود، به طوری که از سال ۱۳۸۰ به صورت جدی وارد این بحث شدم و دغدغه‌هایم را پیگیری کردم. علت اصلی‌اش هم این بود که در نمایشگاهی مطلع شدم از۱۵۰ دانش‌آموز المپیادی کشور، حدود ۹۰ نفرشان به خارج کشور مهاجرت کرده‌اند. این موضوع باعث شد تا من نظریه مهاجرت ژن‌ها را مطرح کنم و در مقاله‌ای به آن بپردازم.

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر

پیشخوان

بیشتر

نیازمندی ها