جام جم سرا: تا آنجا که ممکن است از ساقههای باریک و تازه استفاده کنید.
طرز تهیه:
پیاز را رنده کنید و با سینه مرغ چرخ شده، هویج رنده شده و برگ کرفس خرد شده مخلوط کنید (میتوانید همه مواد را در غذاساز بریزید تا بهتر خرد شوند).
نمک و ادویه و زعفران را اضافه کنید و مواد را خوب ورز دهید.
مقداری از مواد را مثل کباب سیخ دور ساقههای کرفس قرار دهید و آنها را در مقداری روغن سرخ کنید.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
علی اصغر هادیزاده، رئیس انجمن دوومیدانی فدراسیون جانبازان و توانیابان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد