طرز تهیه:
پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید.
گوشت چرخ کرده و پیاز و پودر سوخاری، سس خردل و نمک و فلفل را در غذاساز بریزید و خوب مخلوط کنید تا حسابی چسبنده شود.
گوشت را نیم ساعت در فریزر بگذارید.
فر را از قبل گرم کرده، سینی فر را چرب کنید.
در این مرحله تمام گوشت را کف سینی پهن کرده، به آن برشهای هماندازه داده، روی آن را کاغذ آلومینیوم بکشید و در فر بگذارید.
ابتدا با درجه حرارت ۲۵۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۲ دقیقه و بعد حرارت را کم کنید و ۴۰ دقیقه هم با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد بگذارید تا پخت غذا کامل شود.
بهتر است در مرحله آخر کمی کره و زعفران و آبلیمو روی کبابها بریزید تا طعم لذیذتری داشته باشد.
در نهایت چند عدد گوجه را نیز کباب کنید.
کباب را در دیس بگذارید و با گوجه و پودر سماق و چند برش لیمو تزئین کرده، با پلو زعفرانی میل کنید. (جام جم سرا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم