متخصص علوم زیستی و گیاهان دارویی عنوان کرد

استقبال خارجی‌ها از غذاها و نوشیدنی های ایرانی

آموزش آشپزی

طرز تهیه «کباب کوبیده سنتی»

جام جم سرا- مواد لازم: گوشت مخلوط چرخ کرده: برای هر سیخ ۷۰ گرم، نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم، جوش‌شیرین: نصف قاشق چایخوری، پیاز: ۲ عدد برا ی یک کیلو گوشت، زرده تخم‌مرغ: ۱ عدد.
کد خبر: ۷۹۳۵۹۷
طرز تهیه «کباب کوبیده سنتی»

طرز تهیه:

گوشت را به نسبت برابر، نیمی گوسفندی و نیمی گوساله، با هم چرخ کنید. برای هر دو کیلو گوشت، نصف قاشق چایخوری جوش شیرین اضافه کنید. پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید و با نمک و فلفل و زردچوبه به گوشت افزوده و خوب ورز دهید. مجددا آن را چرخ کنید و زرده تخم‌مرغ را به آن اضافه کنید و ورز دهید. به این گوشت یک ساعت استراحت دهید. بعد مقداری آب جوش را در ظرفی بریزید و کنار دست خود بگذارید. برای هر سیخ تقریبا ۷۰ گرم گوشت را بردارید. دست خود را در آب جوشی که اکنون از حد جوش پایین‌تر امده و گرم است بزنید و گوشت را روی سیخ هدایت کنید (یعنی با دست گوشت را به طور یکنواخت فرم داده و انتهای سیخ را با فشار انگشتانتان روی سیخ بچسبانید تا کباب نریزد). میزان چربی گوشت و ورزدادن کافی، پیش از سیخ کشیدن کباب، دو عامل مهم برای تهیه کبابی باکیفیت است. بهتر است کباب سنتی را روی آتش زغال تهیه کرده و با نان سنگک و سماق میل کنید. (جام جم سرا/ چاردیواری، ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۳
نرم افزار موبایل
-
۱۱:۴۴ - ۱۳۹۴/۰۲/۱۲
۰
۰
بسیار خووووب
ghader hatami
Turkey
۲۲:۵۵ - ۱۳۹۴/۰۲/۱۲
۰
۰
برای یك كیلوگرم گوشت چند تا تخم‌مرغ لازمه
مشتری
Iran, Islamic Republic of
۰۹:۰۴ - ۱۳۹۴/۰۲/۱۳
۱
۰
كباب بدون جوش شیرین درست كنید
روز ادای دین

سفیر ایران در لبنان در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از پیام‌های مراسم با شکوه بیروت می‌گوید

روز ادای دین

ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها