به گزارش جام جم آنلاین به نقل از لومتن، گاگان ساتیش 6 ساله نخستین اسکیت های چرخ دار خود را در سن 3 ساگی دریافت کرد. از آن زمان، گاگان در خیابان های شهر بنگلور در جنوب هند در هر جهتی اسکیت سواری می کند.
مهارت پسربچه در تمام محله محل سکونتش پیچید. او به اندازه ای ماهر است که پدر و مادرش تصمیم گرفتند برای او یک مربی بگیرند. گاگان هر روز صبح قبل از رفتن به مدرسه تمرین می کند.
پدرش که تعمیرکار ماشین های لباسشویی از هزینه ای که برای پسرش کرده ، پشیمان نیست. گاگان تاکنون چندین مدال گرفته و نامش در نسخه هندی کتاب رکوردهای گینس ثبت شده است اما او امیدوار است که در نسخه بین المللی این کتاب نامش ثبت شود.
فیلم را با هم ببینیم. بهرام افتخاری / جام جم آنلاین
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید به مناسبت هفته بزرگداشت شهدا در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» مطرح کرد
در پانزدهمین سالگرد تأسیس شبکه مستند سیما با حسین زارعزاده گفتوگو کردیم