عابدزاده از خداحافظی علی کریمی می گوید

دروازه‌بان اسطوره‌ای فوتبال ایران گفت که از شنیدن خبر خداحافظی علی کریمی ناراحت شده چون دوست داشت در فصل چهاردهم او را در کنار خود در تیم راه‌آهن می‌دید.
کد خبر: ۶۹۷۷۵۴
عابدزاده از خداحافظی علی کریمی می گوید

به گزارش جام جم ورزشی، احمدرضا عابدزاده، مربی دروازه بانان تیم فوتبال راه آهن، در خصوص خداحافظی علی کریمی از دنیای فوتبال گفت: از خداحافظی علی کریمی از دنیای فوتبال ناراحت شدم چون به نظرم وی در این خصوص زود تصمیم گرفت. ما خیلی دوست داشتیم که در فصل پیش رو، او درکنار ما در راه آهن باشد البته هنوز هم دیر نشده و امیدوارم علی از تصمیم خود برگردد و به راه آهن بیاید.

عابدزاده تاکید کرد: علی کریمی بازیکنی متعصب در عرصه ملی و باشگاهی است که این موضوع وی را تبدیل به چهره ای ماندگار در عرصه ملی و باشگاهی کرده است.

{$convert_old_media}
newsQrCode
ارسال نظرات
پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها