طرز تهیه «ترشی قارچ و بادمجان»

مواد لازم: بادنجان کبابی چهار عدد|ریحان، جعفری، گشنیز و ترخون ساطوری شده روی هم نصف پیمانه|قارچ اسلایس و بخارپز شده دو پیمانه|نمک و فلفل سیاه از هر کدام یک قاشق مرباخوری|روغن زیتون پنج قاشق غذاخوری|سیاه‌دانه، گل‌پر و تخم گشنیز از هر کدام یک قاشق مرباخوری|فلفل تند خرد شده دو قاشق غذاخوری|سرکه به میزان لازم.
کد خبر: ۶۵۸۰۱۷

جام جم سرا:

طرز تهیه:

بادمجان‌ها را به صورت نگینی خرد می‌کنیم و با دو قاشق روغن زیتون روی شعله ملایم تفت می‌دهیم. قارچ‌ها را نیز با دو قاشق غذاخوری روغن زیتون تفت می‌دهیم. سیاه‌دانه، گل‌پر و تخم گشنیز را بدون روغن تفت داده و آسیاب می‌کنیم و از این ترکیب یک قاشق چایخوری به بادمجان و قارچ می‌افزاییم. سپس بقیه مواد را افزوده و در ظرف شیشه‌ای ریخته، در انتها سرکه را به حدی اضافه می‌کنیم تا مخلوط مواد ترشی غلیظ شود|آموزش آشپزی ایرانی و خارجی

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی لوبیا سبز و آموزش مرحله به مرحله آن

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
آشپزخونه افسانه ای
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۴۸ - ۱۳۹۳/۰۷/۲۱
۰
۰
سلام ممنون عالی بود
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها