ترشی: «کبابی بادمجان»

تهیه شوری و ترشی در منزل یکی از علاقه‌مندیهای خانمهای خانه‌دار است و بسیاری از آنها تبحری نیز در تهیه انواع آنها دارند. اگر شما هنوز به آن تنوع و تبحر دست نیافته‌اید، می‌توانید به شیوه‌ای که در ادامه توضیح داده شده، خیلی آسان و ساده ترشی بادمجان تهیه کنید و در مدتی اندک محصول دست خود را سر سفره غذا آورده، نوش جان فرمایید.
کد خبر: ۵۸۵۶۸۱

 

مواد لازم:
 
 بادمجان: یک کیلوگرم
 سبزی ترشی خرد شده: ۳۰۰ گرم
 هویج: ۲۰۰ گرم
 سرکه: یک لیتر
 زردچوبه: یک قاشق مرباخوری
 ادویه ترشی: یک قاشق مرباخوری
 فلفل سبز تند: پنج عدد
 گردو ریز خرد شده: نصف پیمانه
 نمک: به میزان لازم
 
طرز تهیه: 
 
 ابتدا بادمجان‌ها را شسته و همان طور درسته، در طبقه پایین فر و با حرارت ۲۰۰ سانتی‌گراد کبابی می‌کنیم. پس از سرد شدن پوست آن‌ها را گرفته و به صورت ریز خرد می‌کنیم. هویجها را نیز ریز خرد کرده و با سرکه به مدت ۱۰ دقیقه می‌پزیم. فلفل سبز را به قطعات ریز خرد کرده، سپس تمام مواد را با هم مخلوط و در ظرف شیشه‌ای می‌ریزیم و در آن را محکم بسته و در جای خنک به مدت ۱۰ روز می‌گذاریم تا آماده شود.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
ترشی خور
Iran, Islamic Republic of
۲۲:۵۸ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۸
۰
۰
عالی بود من عاشق بادمجون كبابی هستم حالا اگه بشه ترشی كه دیگه خیلی محشر میشه.

نیازمندی ها