«پارمیجیانا»، خوراک بادمجان ایتالیایی

پارمیجیانا (parmigiana) از برش‌های بادمجان سرخ شده و پنیر پارمزان و سس گوجه فرنگی درست می‌شود. این غذا مختص جنوب ایتالیا است که در بعضی جاهای ایتالیا، آن را با گوشت و مرغ و به جای بادنجان با کدو هم طبخ می‌کنند.
کد خبر: ۶۲۱۰۸۳

مواد لازم:

• ۲ عدد بادمجان متوسط، برش‌هایی با ضخامت ۱ سانتیمتری
• ۲ قاشق چایخوری روغن زیتون
• ۱ عدد پیاز متوسط، کاملاً خرد شده
• ۲ حبه سیر، له شده
• نیم فنجان رب گوجه فرنگی
• ۲ قوطی ۴۰۰ گرمی گوجه خرد شده ایتالیایی با آویشن و ریحان
• نیم فنجان رگ ریحان تازه، خرد شده
• روغن زیتون، برای سرخ کردن
• ۱۲۵ گرم پنیر پارمزان، رنده شده
• برگ ریحان تازه، برای تزئین

طرز تهیه:

۱. فر را بگذارید در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شود. بادمجان را در آبکش بگذارید. روی آن نمک بپاشید و ۱۰ دقیقه بگذارید بماند. بعد زیر آب سرد آبکشی نمایید. آب آن را بگیرید.
۲. در این حین، روغن را در ماهیتابه متوسطی روی حرارت متوسط داغ کنید. پیاز و سیر را اضافه کنید. حدود ۵ دقیقه تفت دهید تا پیاز نرم شود. رب گوجه، گوجه‌ها، ریحان و نیم فنجان آب سرد اضافه کنید. خوب هم بزنید و بگذارید جوش بیاید. حرارت زیر آن را کم کنید. به مدت ۵ دقیقه گهگاهی هم بزنید.
۳. روغن کافی در ماهیتابه بزرگی بریزید تا کف آن را بپوشاند. روی حرارت متوسط یا بالا روغن را داغ کنید. بادمجان را داخل آن سرخ کنید و اگر لازم شد روغن بیشتری اضافه کنید. بعد از سرخ شدن، روغن اضافی بادمجان‌ها را بگیرید.
۴. با قاشق نیم فنجان از مخلوط گوجه را ته یک ظرف فر با گنجایش ۱۰ فنجان بریزید. یک سوم برش‌های بادمجان را روی مخلوط گوجه بچینید. یک سوم پنیر رنده شده را رویش بپاشید. به همین ترتیب لایه‌های بعدی را بچینید و با پنیر تکمیل کنید. به آن ادویه بزنید و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه حرارت دهید تا پنیر آب شود و طلایی شود. سپس با برگ‌های ریحان آن را تزئین نموده و سرو کنید.
>> لقمه

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها