طرز تهیه:
منظور از فراید چیکن همان مرغ سوخاری خودمان است. شاید بگویید سرخ کردن مرغ که روش خاصی ندارد. اما باید بگویم که اشتباه فکر میکنید. ایتالیاییها مرغها را در سس مخصوص میخوابانند و به همین دلیل مزه این غذا فوقالعاده میشود. کافی است یکبار این روش را امتحان کنید. ابتدا پیاز، سیر و فلفل دلمهای را خرد کرده آبلیمو و نمک میزنیم و مرغها را به مدت سه ساعت در این مخلوط میخوابانیم سپس به مدت دو ساعت مرغها را در خامه گذاشته و پس از خارج کردن، آن را در آرد غلتانده و در روغن فراوان سرخ میکنیم. حالا فراید چیکنها آماده است.
>> دست پخت
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی «جامجم» با خالق اثر «وداع آخر» انجام شد
سفیر کشورمان در ترکیه در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
هنرمندان در گفتوگو با «جامجم» از مؤلفههای هنری و فردی شخصیت زندهیاد ناصر مسعودی میگویند
امیر دریادار شهرام ایرانی در گفتوگو با روزنامه «جامجم» به مناسبت روز ملی جزایر سهگانه مطرح کرد