حاشیه دیدار پرسپولیس-میلان

دلخوری ابراهیمی از علی پروین

ناصر ابراهیمی که زمانی به عنوان دستیار همیشگی علی پروین مشهور شده بود به دیدار دوستانه پرسپولیس و میلان دعوت نشده است.
کد خبر: ۶۱۸۲۱۱
دلخوری ابراهیمی از علی پروین

سایت جام جم ورزشی- وی گفت: من به این بازی دعوت نشده‌ام بهتر است بگویم معرفت‌هایی که باید باشد، نیست. این روزها همه به دنبال نام هستند. من از این موضوع اصلاً ناراحت نیستم و برای تمام بازیکنان آرزوی موفقیت دارم.
نکته‌ی مهم این است که نباید فراموش کار باشیم. افراد بسیاری هستند که در فوتبال ایران زحمت فراوان کشیده‌اند اما هیچ نامی از آنها مطرح نیست.

پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس خاطرنشان کرد: من مربی همه‌ی پرسپولیسی‌ها بوده‌ام. اسم هر کسی را که ببری روزی مربی او بوده‌ام اما هم اکنون از این تیم کنار گذاشته شده‌ام و از این بابت اصلاً ناراحت نیستم و با پیروزی‌هایی که تیم پرسپولیس بدست می‌آورد خوشحال می‌شوم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها