به گفته یک عضو انجمن تغذیه ایران، علاوه بر ضدآفتابهای شیمیایی، مواد غذایی مفیدی در طبیعت برای مقابله با اشعه UV خورشید وجود دارد که هویج و گوجه فرنگی با داشتن مقدار زیادی آنتیاکسیدان در خود، از آن دستهاند.
حیدر دارابی افزود: آنتیاکسیدانها گروهی از مواد غذایی هستند که صدمههای ناشی از تخریب اشعه UV را جبران میکنند. ماهیهای دریایی نیز از جمله مواد غذایی مفید و حاوی آنتیاکسیدانهای مشابه هویجند.
وی ادامه داد: از دیگر خواص برجسته هویج، علاوه بر دارا بودن ویتامینA، ترکیبات آنتیاکسیدانی موجود در آن است که روی پوست تاثیر دارد. مصرف برخی مواد حاوی آنتی اکسیدانهای مینرالی نظیر «سلنیوم» که در برخی آجیلها کمابیش وجود دارد نیز برای حفاظت از پوست در برابر خورشید سوزان تابستان مناسب است.
این عضو انجمن تغذیه ایران، تصریح کرد: از میان آجیلها، فندق بیشترین میزان سلنیوم را دارد.
وی با
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد