برخی افراد تصور میکنند که آبکش کردن برنج نشاسته آن را از بین میبرد و خاصیت چاق کنندگی برنج از بین میرود. این تصور غلط است به دلیل اینکه نشاسته برنج درون دانههای برنج قراردارد و تا زمان پخته شدن دانه برنج، نشاسته در درون آن باقی میماند و در دسترس نیست اما آبکش کردن برنج موجب از بین رفتن تمام خواص غذایی برنج میشود.
ویتامین B۱۲ یا تیامین در پوسته برنج وجود دارد که با جدا کردن پوسته از برنج پنج ششم ویتامین B۱ آن از بین میرود و فقط یک ششم ویتامین B۱ در دانههای برنج باقی میماند. در صورتی که برنج آبکش شود، همین یک ششم ویتامین B۱ نیز از بین میرود و برنج فاقد ویتامین میشود.
>> افکارنیوز
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
برای بررسی کتاب «خلبان صدیق» با محمد قبادی (نویسنده) و خلبان قادری (راوی) همکلام شدیم