آموزش آشپزی

طرز تهیه پلو چینی

آموزش آشپزی

طرز تهیه دم‌پختک قارچ

جام جم سرا: مواد لازم- برنج: ۴ پیمانه، قارچ: ۲۰۰ گرم، پیاز: یک عدد نگینی خرد شده، سیر: ۴ تا ۵ عدد، نمک و روغن: به میزان لازم، ادویه گراماسالا یا کاری: یک قاشق مرباخوری، پودر زنجبیل: یک قاشق چایخوری.
کد خبر: ۷۷۳۵۷۷
طرز تهیه دم‌پختک قارچ

طرز تهیه:

ابتدا پیاز را خرد کرده و با مقداری روغن در ظرف مناسبی بریزید و تفت دهید. سیر را هم ریز کرده و به آن اضافه کنید و بعد از آن قارچ و ادویه‌ها را نیز بریزید و تفت دهید و در انتها برنج را افزوده و بعد از چند دقیقه، ۶ پیمانه آب و مقدار لازم نمک روی آن بریزید.
حالا حرارت را زیاد کنید تا مواد بجوشد و آب آن تبخیر شود. سپس کمی روغن روی آن بریزید و آن را با حرارت کم دم بگذارید.
پس از ۳۰ دقیقه پلو دمپختک آماده شده است. غذا را در دیس مناسبی کشیده و با سالاد فصل میل کنید. (جام جم سرا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
نرم افزار موبایل
-
۲۱:۲۷ - ۱۳۹۳/۱۲/۲۱
۰
۰
درست كردم. عالی شد. همسر بچه‌هام خیلی خوششون اومد
اقتصاد بازار، مهم‌تر از هویت ملی

طالقانی معتقد است سینمای ملی داشتن به هر قیمتی افتخار محسوب نمی‌شود، چون این مقوله تبدیل به یک ابژه شده و طرف غربی هر قدر خودمان را تحقیر کنیم، بیشتر به ما امتیاز می‌دهد

اقتصاد بازار، مهم‌تر از هویت ملی

نیازمندی ها