نکاتی برای پیشگیری از مسمومیت‌های غذایی

کارشناسان بهداشت تغذیه در آمریکا تاکید دارند که بسیاری از میکروب‌های بیماری‌زای موجود در مواد غذایی آلوده مانند سالاد و سبزیجات که بیشتر مردم را مسموم و بیمار می‌کند با رعایت چند نکته بهداشتی هنگام تهیه غذاهای خانگی قابل کنترل و پاکسازی است. به گزارش ایسنا، محققان در مطالعه جدید خود چند راهکار موثر برای کاهش خطر مسمومیت‌های غذایی ارائه کرده اند که عبارتند از:
کد خبر: ۵۳۸۴۶۵

ـ همه انواع میوه‌ها و سبزی‌های تازه را چه پوست داشته باشد و چه نداشته باشد، قبل از مصرف با آب سرد لوله‌کشی خوب بشویید.

ـ قبل از خوردن میوه‌ها و سبزی‌ها حتما قسمت‌های خراب و آسیب‌دیده آن را با چاقو جدا کنید.

ـ این مواد غذایی را پیش از مصرف و برای از بین بردن باکتری‌های بیشتر با دستمال کاغذی نو و تمیز خشک کنید.

ـ برای خرد کردن میوه‌ها و سبزی‌ها حتما از سینی یا ظرف جدا از گوشت و مرغ خام استفاده کنید و بالاخره این که قبل از مصرف هر خوراکی حتما دست‌های خود را حداقل 20 ثانیه با آب و صابون بشویید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها