غضنفری خبرداد:

پرداخت 10 میلیارد دلار ارز مرجع

وزیر صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد : میانگین واردات کشور در 6 ماه نخست هر سال حدود 30 میلیارد دلار بوده و امسال بانک مرکزی 10 میلیارد دلار ارز مرجع داده است.
کد خبر: ۵۲۱۳۳۸

به گزارش واحد مرکزی خبر ، مهدی غضنفری افزود :  بر اساس گزارش بانک مرکزی از حدود 27 میلیارد دلار واردات در شش ماه نخست امسال، نزدیک به 11 میلیارد دلار آن به ارز غیر بانکی تعلق دارد که نشان می دهد سهم ارز غیربانکی در چرخه اقتصاد بالا می رود.

وی گفت : بسیاری از افرادی که ارز مرجع دریافت کرده اند کالاهایشان را نیز با همان ارز عرضه کرده اند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت تاکید کرد: بررسی ها نشان می دهد بسیاری هم که نتوانستند ارز مرجع دریافت کنند، از ارز بازار استفاده کردند.

غضنفری افزود: اگر درصد ناچیزی در این میان ارز مرجع گرفته باشند و بخواهند کالاها را با قیمت غیر ارز مرجع به فروش برسانند ؛ کارگروهی در زیر مجموعه وزارت دادگستری تشکیل شده است که پرونده ها را بررسی و نتیجه نهایی را اعلام می کند و جزئیات این پرونده ها را در اختیار ندارم.

وی گفت: امسال نزدیک به 6 میلیارد دلار ارز مرجع برای کالاهای اساسی و دارو پرداخت شده است و وزارتخانه های صنعت، معدن و تجارت و بهداشت مراقبت می کنند که کالا در شبکه توزیع آنها عرضه شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها