افزایش صادرات در مرز مهران

رییس سازمان صنعت و تجارت استان ایلام با اشاره به افزایش صادرات از مرز مهران طی سال جاری به کشور عراق گفت: سیمان بیشترین میزان صادرات را به خود اختصاص داده است.
کد خبر: ۵۱۹۷۳۶

علی مهدوی گفت: صدور کلیه کالاها و خدمات در مرز بین المللی مهران با توجه به ویژگی ها و مزیت های نسبی در مقایسه با سایر مرزهای رسمی کشور از اهمیت بالایی برخوردار است.

وی افزود: سه میلیارد و 500 میلیون دلار انواع کالا در هفت ماه ابتدایی امسال از طریق مرزهای رسمی کشور به عراق صادر شده است.

رییس سازمان صنعت و تجارت استان ایلام اضافه کرد: از این میزان 520 میلیون دلار انواع کالا از طریق مرز بین المللی مهران به عراق صادر شده است.

مهدوی تصریح کرد: صدور انواع کالا از مرز بین المللی مهران به عراق در هفت ماه ابتدایی امسال 173 درصد افزایش یافته است.

وی افزود: 48 درصد از کالاهای صادر شده در این مدت مربوط به تجار و بازرگانان استان ایلام بوده است.

مهدوی اظهارداشت: محصولات کشاورزی، محصولات ایران خودرو و سایپا، انواع مصالح ساختمانی از جمله سیمان به کشور از طریق مرز مهران صادر شده است.

وی افزود: سیمان بیشترین میزان صادرات مرز مهران به کشور را عراق را داراست.

رییس سازمان صنعت و تجارت استان ایلام تصریح کرد: تاسیس کنسولگری عراق در ایلام و ایجاد نمایندگی وزارت خارجه در این مرز نیز در توسعه فعالیت های تجاری و مرزی حائز اهمیت است. (مهر)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها