اعزام بالگردهای روسی به سوریه

روزنامه انگلیسی دیلی تلگراف گزارش داد کشتی ام.وی آلد روسیه که حامل بالگردهای نظامی و سیستم دفاعی است، بار دیگر عازم سوریه می‌شود.
کد خبر: ۴۸۳۶۹۴

به گزارش مهر، روسیه اعلام کرده بالگردهای موجود در این کشتی، بالگردهایی بوده‌ که تعمیر شده‌اند و سایر تسلیحات موجود در آن نیز به سوریه امکان می‌دهد در برابر تهدیدهای خارجی از خود دفاع کند.

هفته گذشته نیروی دریایی انگلیس این کشتی روسی را در سواحل اسکاتلند متوقف کرده و اجازه ادامه حرکت را به آن نداده بود. این اقدام به دلیل لغو بیمه‌نامه این کشتی روسی انجام شده بود. بر اساس اعلام مسکو، کشتی ام. وی آلد بر خلاف دفعه گذشته این بار با پرچم روسیه عازم سوریه می‌شود و این به آن معناست که هرگونه دخالت در کار این کشتی یا تلاش برای متوقف کردن آن موجب بروز تنش میان روسیه و کشورهای دیگر خواهد شد.

در این میان، خبر ساقط شدن جنگنده ترکیه به دست ارتش سوریه همچنان موضوع مهم رسانه‌های جهانی است. بر همین اساس، در حالی که محافل بین‌المللی از سوریه و ترکیه خواسته‌اند نسبت به تحولات پیش آمده خویشتندار باشند، هیلاری کلینتون، وزیر امور خارجه آمریکا اعلام کرد با هم‌پیمانانش به آنکارا کمک می‌کند تا پاسخ مناسبی به سوریه بدهد. به گزارش ایسنا، وزیر امور خارجه آمریکا در بیانیه‌ای با محکوم کردن اقدام سوریه در سرنگون کردن یک فروند هواپیمای نظامی ترکیه در اظهاراتی مداخله‌جویانه ادعا کرد این اقدام مقامات دمشق «اقدامی وقیحانه و غیرقابل قبول» است.

در همین حال، پس از آن‌که اوایل این هفته یک خلبان ارتش سوریه با هواپیمای خود به اردن پناهنده شد، روز گذشته الجزیره در خبری اعلام کرد 33 نظامی ارتش سوریه که در میان آنها چندین سرهنگ و سرگرد به چشم می‌خورند نیز همراه خانواده‌هایشان به ترکیه پناهنده شده‌اند.

در یک تحول دیگر اکمل‌الدین احسان اوغلو، دبیرکل سازمان همکاری اسلامی اعلام کرد عربستان در نشست فوق‌العاده این سازمان که در جده برگزار شد، لغو عضویت سوریه را در سازمان همکاری‌ اسلامی خواستار شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها