محور هراز یک ماه مسدود می‌شود

به منظور انجام عملیات احداث باند دوم در محور هراز، این محور به مدت یک ماه از روز شنبه تا 20 تیرماه مسدود می‌شود.
کد خبر: ۴۷۹۰۸۵

به منظور انجام عملیات احداث باند دوم در محور هراز، این محور از روز شنبه 20 خرداد تا 20 تیر ماه به مدت یک ماه در طول هفته از شنبه تا چهارشنبه به غیر از روزهای تعطیل از ساعت 20 تا 6 صبح روز بعد مسدود است.

 روابط عمومی راه و شهرسازی مازندران اعلام کرد: در ایام انسداد محور هراز، رانندگان وسایل نقلیه می‌توانند با رعایت نکات ایمنی و با احتیاط از طریق دیگر محورهای ارتباطی استان تردد کنند.

در ادامه این اطلاعیه آمده است: مرکز اطلاعات راه‌های استان نیز با 2 شماره تلفن 141 گویا و 2222320 (شبانه‌روزی) و همچنین سامانه پیام کوتاه 10000141 آماده پاسخگویی به مسافران و مردم برای اطلاع از آخرین وضعیت راه‌های استان است. (فارس)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها