شکست مضاعف مخالفان چاوز

جام جم آنلاین : مسوولان برگزار کننده همه پرسی در ونزوئلا پس از بررسی دوباره آرای مردم اعلام کردند هیچ مدرکی دال بر وجود تقلب در شمارش آرا پیدا نشده است.
کد خبر: ۴۶۷۳۴

به گزارش بی .بی . سی رودریگوئز مدیر شورای ملی انتخابات ونزوئلا گفت نتایج بررسی دوباره آرا بسیار مثبت بود.
چاوز در همه پرسی 15 اوت 59 درصد آرا را برای ادامه کارش به دست آورد ولی مخالفان او ادعا کردند در شمارش آرا تقلب شده است اما در شمارش مجدد شرکت نکردند.
این سومین بار است که ناظران بین المللی درستی نتایج آرا را تایید کرده اند.
شمارش دوباره آرا به وسیله شورای ملی انتخابات ونزوئلا ، مرکز کارتر در امریکا و سازمان کشورهای امریکایی انجام شد.
آنها نتایج کار ماشین های شمارش آرا را در 150 حوزه رای گیری که به صورت تصادفی انتخاب شده بود ، کنترل کردند اما مخالفان که معتقدند در این ماشین ها دستکاری شده حاضر به شرکت در جریان شمارش دوباره نشدند.
سزار گاویریا دبیرکل سازمان کشورهای امریکایی گفت مدرکی در مورد تقلب به دست نیاورده است.
وی تاکید کرد:«ما نمی توانیم بگوییم که اصلا تقلبی در کار نبوده است بلکه می گوییم ما تقلبی پیدا نکردیم».

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها