فرمانده ناجا:

بودجه انسداد مرزها کم است

سردار اسماعیل احمدی مقدم فرمانده نیروی انتظامی در حاشیه پنجاه و یکمین اجلاس شورای عالی استانها با تقاضا از مجلس برای افزایش حداقل سه برابری بودجه انسداد مرزها اظهار کرد: در این صورت می‌توانیم به اهداف مشخص شده برنامه پنجم در کنترل مرزها برسیم.
کد خبر: ۴۴۵۹۴۱

 وی افزود: حداقل نصف بودجه مربوط به انسداد مرزها در سال جاری پرداخته شده است و از نظر واگذاری مشکل خاصی وجود ندارد و سال گذشته بودجه به صورت 100 درصد پرداخت شد و برای امسال هم تأکید رئیس جمهوری به پرداخت‌ 100 درصدی اعتبار بوده اما منبع پول ناچیز است و پاسخگوی نیازها نیست.

فرمانده نیروی انتظامی خاطرنشان کرد: رقم 85 میلیارد تومان برای انسداد مرز رقم کوچکی ا‌ست و نسبت به سال اول که 125 میلیارد تومان بوده کاهش یافته است.

وی در زمینه توان هواناجا گفت: هواناجا از توان خوبی برخوردار است. در حال حاضر با خرید پرنده‌های جدید و سبک برای کنترل مرزهای دریایی و هوایی در حال تقویت آن هستیم و با اجرای برنامه‌های متنوع و ایجاد امکانات هوایی در حوزه هواناجا امکان کنترل کویر، ترافیک شهرها و مرزها را خواهیم داشت.

فرمانده نیروی انتظامی رباره افزایش جریمه‌های راهنمایی و رانندگی گفت: دیگر از این مرحله عبور کرده‌ایم که فلسفه جریمه چیست، فلسفه جریمه بازدارندگی آن است و طبیعتاً همه جای دنیا به اثبات رسیده که هر چه هزینه تخلف بالاتر باشد میزان تخلف کاهش پیدا می‌کند.

احمدی‌مقدم همچنین با بیان اینکه اصل جریمه، بازدارندگی است گفت : با توجه به اینکه جریمه‌ها در کشور ما چندین سال بود که اصلاح نشده بود عملا بازدارندگی خود را از دست داده بودند و به عنوان مثال هر فردی که قصد ورود به محدوده طرح ترافیک را داشت با قبول پرداخت 13 هزار تومان برای ورود به طرح ترافیک به آن وارد می‌شد.

فرمانده نیروی انتظامی در ادامه درباره متولیان ساماندهی آسیب‌های اجتماعی در کشور اظهار کرد: ساختار حل کننده این موضوع در قانون پیش‌بینی شده و شورای اجتماعی وزارت کشور است و باید گفت مشکل در این زمینه مشکل ساختاری نیست.

فرمانده نیروی انتظامی در ادامه با اشاره به پیشنهاد ناجا به شهرداری تهران مبنی بر ایجاد یگان انتظامی گفت: ایجاد یگان انتظامی پیش از این در سازمانهایی نظیر سازمان محیط زیست و شیلات انجام شده است و به شهردری پیشنهاد شد برای تامین امنیت پارکها، پاکینگ‌ها ، برخورد با سد معبر و انجام اجراییات این یگان را تشکیل دهد.

وی افزود: چون نگهبان‌های پارکها و اماکن تفریحی قدرت و امکانات لازم را برای مبارزه با مزاحمین ندارند می‌توان با تشکیل این حلقه واسط، بسیاری از مشکلات را حل کرد و بخشی از نیازهای امنیتی کلانشهرها را تامین کرد. (ایسنا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها