اخبار تازه از تلویزیون

سریال «شیدایی» به کارگردانی محمد مهدی عسگرپور از شنبه 26 آذر ماه روی آنتن شبکه سه سیما می‌رود.
کد خبر: ۴۴۵۰۴۱

سریال جدید عسگرپور قرار است به صورت پخش روتین، هر شب از ساعت 20 و 45 دقیقه پخش شود. درحال حاضر، شبکه سوم سیما در این باکس، سریال «جاودانگی»‌ را روی آنتن دارد.

«شیدایی»‌ بعد از «جراحت» که رمضان سال گذشته روی آنتن رفت، دیگر همکاری مشترک عسگرپور و محمدرضا شفیعی در مقام کارگردان و تهیه‌کننده است.

این سریال را سعید نعمت‌الله نوشته و بازیگرانی مثل امیر جعفری، آتنه فقیه نصیری، پرویز پورحسینی، عطا عمرانی، اندیشه فولادوند، آرش مجیدی، گلاره عباسی، رحمان باقریان، جمال اجلالی، مریم بوبانی، مجید رحمتی، میلیشیا مهدی نژاد، هانی کشاورز، ماریه تهرانچی، فاطمه شعبانی و میترا شجاعی در آن بازی می کنند.

«شیدایی» در 50 قسمت 35 دقیقه‌ای تولید می‌شود و داستان یک زوج جوان را روایت می‌کند که به هم علاقه‌مند می‌شوند اما در این راه به مشکلاتی برمی‌خورند. خواننده تیتراژ این سریال علی لهراسبی است.

«گنج‌های پنهان» شبکه چهار در جشنواره تلویزیونی جام جم

پنج فیلم مستند متفاوت از مجموعه « گنج های پنهان » به تهیه کنندگی ارد عطار پور به بخش داوری فیلم های مستند جشنواره تلویزیونی جام جم راه یافته است.

این آثار با عناوین : خانه ام روی تپه هاست به کارگردانی ( شهرام درخشان)، حلقه های گمشده ( مهرداد زاهدیان )، غرقاب ( پیروز کلانتری ) ، منم داریوش( وحید باقر زاده )، داستان هزار ساله یک شهر( پژمان مظاهری پور) در گروه مستند شبکه چهارسیما تهیه شده اند.

فیلم مستند خانه ام روی تپه هاست به کاوش های باستانشناسی در جیرفت ، توسط دکتر یوسف مجید زاده باستان شناس مشهور ایران می پردازد.

حلقه های گمشده بیان تصویری نخستین فیلم های تاریخ سینمای ایران ، با روایت دکتر شهریار عدل ( پژوهشگر و باستان شناس) است.

در غرقاب دریاچه مخوف تخت سلیمان با روایتی دیگر به تصویر کشیده می شود. منم داریوش  نیز به کشف لوح زرین و سیمین داریوش ، پادشاه هخامنشی در شوش باستان مربوط می شود.

از این تهیه کننده سه اثر مستند دیگر از مجموعه « بیست شب » و مستند « تهران چند درجه ریشتر» که در گروه مستند شبکه چهار سیما تهیه شده نیز به این جشنواره راه یافته است.

فیلم های مستند جشنواره تلویزیونی جام جم شنبه تا سه شنبه ساعت 20:30 ، چهارشنبه ساعت 16:15و پنجشنبه و جمعه ساعت 14:30 از شبکه چهار سیما پخش می شود.

نخستین جشنواره تلویزیونی جام جم با هدف شناسایی و معرفی آثار فاخر و ارزشمند در حوزه تولیدات مستند ، پویانمایی و فیلم های تلویزیونی و سپاس از سازندگان این آثار روز چهارشنبه هفتم دی ماه سال جاری مصادف با ولادت با سعادت امام محمد باقر (ع) در مرکز همایش های بین المللی صدا و سیما برگزار می شود.

ساخت مستند شبیه‌خوان حضرت عباس(ع)

زندگی شبیه‌خوان حضرت عباس(ع) که در مراسم تعزیه‌خوانی جان به جان آفرین تسلیم کرد، در شبکه یک مستند می‌شود.

پس از درگذشت محسن حق‌وردی‌زاده تعزیه‌خوان و شبیه‌خوان عاشورای حسینی در روستای حیق مشکین‌شهر، مدیر شبکه یک سیما مامور شد تا برای ساختن مستندی از این موضوع به همراه بازخوانی تعزیه اقدام کند.

محسن حق‌وردی‌زاده که در روستای حیق مشکین‌شهر در نقش حضرت عباس(ع) شبیه‌خوانی می‌کرد، از شدت حزن و اندوه و گریه و ناله در سوگ مولای خود دچار حمله قلبی شد و در حالی که لبیک یا ابوالفضل بر زبانش جاری بود، جان به جان تسلیم کرد.

مردم روستا پس از این حادثه و تایید فوت این شبیه‌خوان، پیکرش را در میان حزن و اندوه تشییع کردند و به خاک سپردند.

سال گذشته نیز در ظهر عاشورا تعزیه‌خوان نقش حضرت امام حسین(ع) در روستای قره درویش مشکین‌شهر هنگام تعزیه‌خوانی فوت کرده بود.

عامل سوم روی میز تدوین

فیلم تلویزیونی «عامل سوم» در آخرین مراحل فنی قرار دارد.این فیلم تلویزیونی به کارگردانی مجید جوانمرد و تهیه‌کنندگی محمدرضا ایزدی‌یکتا در حال حاضر در مرحله فنی قرار دارد و طی یک ماه و نیم آینده آماده پخش خواهد شد.

ایزدی‌یکتا گفت: تاکنون 50 درصد از تدوین توسط کاوه ایمانی انجام شده و مراحل فنی دیگر در حال انجام است.

کوروش تهامی، علیرضا جلالی‌تبار، لیلا بلوکات، افشین نخعی، معصومه موسوی، تینو صالحی، اکبر احمدی، پویا امینی و امیر دژاکام بازیگران این فیلم هستند که برای گروه فیلم و سریال شبکه دو آماده می‌شود.

این فیلم مضمونی پلیسی‌ ـ معمایی دارد و داستان آن درباره یک شرکت رایانه‌ای است که تمام لوازم نرم‌افزاری و سخت‌افزاری اداره‌های دولتی را تامین می‌کند.

پشت صحنه هزار دستان در تلویزیون

پشت صحنه مجموعه به یاد ماندنی «هزار دستان» اثر زنده یاد علی حاتمی در دو قسمت از شبکه مستند سیما روی آنتن خواهد رفت.

این مستند که در قالب « یک فیلم، یک تجربه» ساخته شده است با حضور در لوکیشن‌های ساخت اثر و صحبت با هنرمندانی که در آن به ایفای نقش پرداخته و یا در شکل‌گیری آن سهیم بوده‌اند، سعی دارد تا گوشه‌هایی از خاطرات یک تلاش ماندگار را ثبت و دوباره یادآوری کند.

این مستند به کارگردانی علیرضا پوریوسف و تهیه‌کنندگی ناهید دل آگاه در دو قسمت تهیه شده است و دوشنبه و سه شنبه 21 و 22 آذرماه ساعت 16 از شبکه مستند سیما پخش خواهد شد.

ساخت 32 سریال در شبکه تهران

مدیر شبکه تهران از آغاز ساخت 32 سریال تا پایان سال 91 در این شبکه خبر داد.

مسعود احمدی افزادی درباره برنامه‌ریزی برای تولید آثار نمایشی تا پایان سال 91 گفت: در طراحی شبکه تهران در حوزه سریال سازی سعی کرده‌ایم صدها طرح رسیده را مورد بررسی قرار دهیم تا بتوانیم نقشه راه تولید سریال را در شبکه تهران طراحی کنیم.

البته طراحی نقشه راه به این معنا نیست که نگاه ما به بودجه و اعتبارات است بلکه ما محتوا و موضوعات آثار را مورد بررسی قرار می‌دهیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها